TEŞKİLATIN TEMAYÜLÜ BAŞA BAŞ!

TEŞKİLATIN TEMAYÜLÜ BAŞA BAŞ!

Önceki hafta Ak Parti Teşkilatında yapılan temayül yoklamalarının sonuçlarını açıklıyoruz? Ankara?da açılan temayül sandıklarından çıkan sonuç birçok kesimi şaşırttı. 170 civarında oy alan eski Belediye Başkanı Sami Aydın?ın yanı sıra eski İl Başkanı Burh

Önceki hafta Ak Parti Teşkilatında yapılan temayül yoklamalarının sonuçlarını açıklıyoruz… Ankara’da açılan temayül sandıklarından çıkan sonuç birçok kesimi şaşırttı. 170 civarında oy alan eski Belediye Başkanı Sami Aydın’ın yanı sıra eski İl Başkanı Burhanettin Kuru ise 160 civarında oy toplayabildi. Aday adayları arasından diğer öne çıkan isim ise 150 civarında oy alan Necaattin Çelik oldu.

Ak Parti’de seçim heyecanı giderek artmaya devam ediyor. AK Parti Belediye Başkan Adayının belirlenmesine yönelik önceki hafta sonu Pazar Günü Sivas Ak Parti Teşkilatında Temayül Yoklaması yapılmıştı. Yapılan yoklamanın ardından sandıklar Ankara’ya Ak Parti Genel Merkezi’ne gönderilmişti.

Sivas Postası Gazetesi olarak teşkilatta merakla beklenen temayül sonuçlarını açıklıyoruz! Yoklamada İl Başkanlığı görevinden istifa ederek, Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Burhanettin Kuru’nun önde olması bekleniyordu. Ancak beklenen olmadı.

Sivas Lisesi Spor Salonu`nda gerçekleştirilen temayül yoklamasında, Sivas merkezde 8, ilçelerde 90 olmak üzere toplam 98 aday adayı için bin 428 delege oy kullandı.

Merkezden adaylığını açıklayan 8 kişiden 3 isim ön plana çıktı. Eski dönem Belediye Başkanlığı yapan Mimar Sami Aydın’ın 170 civarında oy aldığı öğrenilirken, eski İl Başkanı Burhanettin Kuru ise 160 civarında oy aldı. 150 civarında oy alarak öne çıkan üçüncü isim ise “Dede” lakabıyla bilinen Necaattin Çelik oldu.

Daha önce ilimizde yapılan kamuoyu anketlerinin tamamında açık ara önde olan Sami Aydın’ın, Teşkilat elinde bulunan Burhanettin Kuru’dan fazla oy alması ise rakiplerini bozguna uğrattı.

Adayların belirlenmesine yönelik birçok kriterde önde olan eski Belediye Başkanı Sami Aydın’ın aday gösterilmesine kesin gözüyle bakılırken, kararın bu hafta içerisinde açıklanması bekleniyor.



MERT
24.11.2013 11:47:06
sami ve burhanettini yapmasınlar dede olsun vallaha boylee bir adam lazım beledıyeye hersey ipinı kacırmış beledıyede dede bu işi duzeltırrr

muhterem asil
24.11.2013 11:46:49
Şayet, bir aday, il başkanı ile girdiği yarışta ve teşkilat üyeleri tarafından yapılan temayül oylamasında il başkanının önüne geçiyorsa kusura bakmayın Şapka Çıkarmak gerekir. İl başkanına da sormak gerekir 4.5 sene görev yaptın ancak teşkilatın bile sana tam destek ver miyor neden? Şaşırdım!

Vahdettin
24.11.2013 11:46:04
Allahın izni iradesiyle ve hayırlısıyla İnşallah Sayın Necaattin ÇELİK SİVAS AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI.

Sarı Bekir
24.11.2013 11:45:08
Ac tavuk ruyasinda Darı görürmüş oyle bir hbr yapinki kamuoyu sizi takdir etsin yanar döner olmayın dik durun delikanlı olun ama nerde hayal ile bir yere varilmaz

yellow
24.11.2013 11:44:27
Sayın Kuru bu haberi okumuyomu acaba , hala zorediyo bişeylerin olması için, olmuyo sayın Kuru yeter artık bilboardlarda seni görmekten bıktık son iki yıldır, sivas da kuru ile ürgüp reklam konusunda yarışıyo .Sayın Aydın ve projelerini sabırsızlıkla bekliyoruz, 30 Mart a kadar onun için canla başla çalışarak 2009 un cevabını en iyi şekilde vereceğiz...

ahmet mert
24.11.2013 11:44:14
haber kaynagınız nedır

Elif
25.11.2013 11:43:07
Ne eski belediye başkanı nede eski il başkanı!! Hiç kimseyle hiçbir çıkar ilişkisi olmayıpta heryerde ismi ön plana çıkan tertemiz bir insan..artık eskileri bir kenara bırakıp yepyeni bir Sivas için Necaattin Çelik.

ceyhan
25.11.2013 11:43:02
inşallah dede başkan

mediha öncel
25.11.2013 11:42:28
Temayül yoklaması haklı olarak şaşaırtmış olabilir ama halk nezninde yapılan kamu oyu araştırmasında ise Syn Sami AYDIN ve mevcut Belediye Başkanı Syn Doğan ÜRGÜP önde eğerki halkın fikri ön plana çıkacaksa eğer halkın beklentisi olacaksa halk Syn Sami AYDIN diyor AKP cepesinde teşkilat halkı gözönde bulunduruacaksa Sami AYDIN yok benim dediğim derse Burhanettin KURU bey ve Doğan ÜRGÜP bey acık ara kazanır şimdiden hayırlı olsun Doğan Beyin hatırı sayılır hizmetlerinide bu halk göz ardı etmez muhakkak takdir eder.

58
25.11.2013 18:04:51
aslında sivasta belediye başkanı bellide zorlanan sivas postası şimdiden söyleyeyim kendilerine yazık olacak üzülecekler az kaldı tarafsız olsalar millet kendilerini takdir edecekete bir türlü kabullenemiyorlar.ha unutmadan söyleyeyim sivasa yeni gelecek olan yerel ve ulusal (gazete ve görsel olacak bu)haber merkezi acılacak inşallah habercilik nasıl olurmuş örnek teşkil eder.

İsimler üzerine
25.11.2013 18:03:31
Yazı ve bu yazıya benzer diğer yazılarda anlatılmak istenen husus kesinlikle çok doğru yazanlar ve bahse konu Sayın Aydın açısından o hususta şudur çok ner yazıda diyorki daha önce ve hatta daha önceki yıllarda ilimizde yapılan anketlerde Sayın Aydın açık ara önde çıkıyor şeklinde işte asıl nokta bu AK PARTİNİN şu andaki mevcut adaylarıylamı ortak bir ankette yer alarakmı yoksa bu isimlerin olmadığı ankettemi açık ara önde imiş asıl konu bu olmalı Sayın Aydın Sayın Çelikle aynı ankette bu seçim dönemiyle ilgili hiç yer almışmı asıl önemli olan bu diye düşünüyorum. Sayın Aydın kıymetli bir Sivaslı ve cidden tüm samimiyetimle belirtmek istiyorumki teşkilatı için, Sivası için ve Ak parti için hepsinden önemlisi kendi sağlığı için artık Ak Partililiğini yeterli görmeli ve partisine düşünce ve fikir anlamında ihtiyaç duyulduğu zamanlarda destek olmalı yanında yer almalı.Sayın Kuru ise iyice ve gerçekten AKPARTİ kimliğinin içerisine iyice ve layıkıyle kaynaşmalı bir komiser, müfettiş edasıyla değil AK PARTİNİN bir ferdi bir neferi gibi davranma yolunda çok yoğun adımlarla emek vermeli süreçler bu kadar kolay ve meşakkatsiz olmamalı ve Sayın Çelik isminin yanına AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞINI tereddütsüzce koymalıyız. İşin doğrusu bu olsa gerek... Oylama sonuçlarına baktığımızda ise mevcut teşkilat yapısına baktığımızda İl Encümen, Belediye Meclis, Mahalle Temsilcileri Sayın Aydın, İl Yönetimi, İlçe Yönetimi, Kadın ve Gençlik Kolları Sayın Kuru Sayın Aydını Sayın Kuruyu destekleyen birimlerinde içinde bulunduğu yapılarda dahil bütününden oy alabilen Sayın Çelik AK PARTİ Sivas teşkilatlanmasına hiç bir dahli olmayan Sayın Çelikin aldığı oyu çok önemsiyorum ve Belediye Başkanlığı adaylığıyla ilgili asıl mesaj bu olsa gerek demek istiyorum.

KAPTAN
25.11.2013 18:01:16
AK PARTİ 2009 SEÇİMLERİNSE SAYIN SAMİ BEYİ ADAY GÖSTERDİ FAKAT HALK NEZNİNDE BU PEKTE OLUMLU KARŞILANMADI VE KESİN GÖZÜYLE BAKILAN SEÇİM DOĞAN BEYE YARADI.ŞİMDİ KENDİMİZİ KANDIRMAYALIM LÜTFEN SAMİ BEYİN 2009 SEÇİMLERİNDE KENDİ OYUDA ÇIKMADI Kİ!!!BUNU HER ZAMAN HELİKOPTER KAZASINA BAĞLADILAR FAKAT BUNUN HİÇ DOĞRU OLDUĞUNUDA DÜŞÜNMÜYORUM ÇÜNKÜ ŞEÇİM SONUÇLARI BUNU ÇOK İYİ GÖSTERMİŞTİR.MERKEZ BÖYLE BİR HATAYI YENİDEN YAPACAK KADARDA FANATİK SAMİCİ DEĞİL!

abdullah
25.11.2013 18:00:20
AKP ADAY ADAYI SAMİ AYDIN: Belediye Başkanlığı döneminde halka tepeden bakan ben ne dersem o olur diyen tavırlar sergilemiştir. Bazı yanlış uygulamalarına örnekler: 1- İstasyon caddesinde her gün yoldan karşıya geçmek zorunda kalan kişiler olarak yolun orta kısmına geldiğimizde daha önce olan refüjü kaldırdığı için her an adres değiştirme (kurbanlık koç gibi) durumu ile karşı karşıya kalmaktayız. Onu bizlerin hayatını tehlikeye attığı için Allaha havale ediyoruz. 2- İstasyon caddesinde oturanlar iyi bilir akıldan yoksun şekilde yaptırdığı yol dizaynı ile yağmur yağdığı zaman karşıdan karşıya yaya geçişler (oluşan selden dolayı ) tamamen kapanmakta veya geçmek isteyen vatandaşları zor durumda bırakmaktadır. 3- Şehir merkezinde bulunan pazarları (Çarşamba, Cumartesi,Pazar pazarı) merkezden tamamen uzaklaştırarak, bizleri manavlar ve marketlerden yüksek fiyatla almaya mahkum etmiştir. Allaha havale ediyoruz. 4- Sivaslının yakınları için yaptırdığı tatlı su çeşmelerini yıktırması ve vatandaşları hazır suculara mahkûm etmesi. 5-Belediye Taşımacılık hizmetlerini özelleştirmesi Yaptığı icraatlardan birkaç örnek yazdım?

reis
25.11.2013 17:58:36
temayül falan hiç önemli değil önümüzdeki günlerde akp adyımız halil ibrahim karademir denirse buradaki arkadaşlar hiç şaşırmasın ve bu yazdıklarımıda aynen yazsınlar

Hangi birini sayalım
26.11.2013 09:34:56
Eşek bile düştüğü çukura ikinci sefer düşmüyor. Haber 7 deki dünkü haberden sonra bir siyasi partinin kalitesi maksadı, zihniyeti ortaya çıktı. Ah hükümet bir izin verse neler göreceğiz neler düyacağız. Dürüstlermiş.?

Abdullah Beye
26.11.2013 17:11:48
Katılıyorum, kesinlikle haklı diyorum. Bu nedenle doğru oturup doğru konuşmalı ve tarafımızı belli etmeliyiz... Halktan yana olanımı yoksa küçük bir azınlığın memnuniyetini halkın memnumiyeti olarak dayatanlarımı şahsen ben Sayın Necaattin ÇELİK olsun istiyorum ve inanıyorumki Türkiyedeki en yüksek oy oranını alarak ilimizde Belediye Başkanı olacak şahsiyete ve karaktere sahip...İnşallah Sayın Başbakan Sayın Çelik`i Sivas adayı olarak belirler...

ELİF VUSLAT
27.11.2013 10:37:09
Muhterem asil kardeş çok güzel özetlemişin ve biz halk olarak projede ve hizmette önder başkan istiyoruz buda tartışılmaz bir şekilde SAMİ AYDIN ALLAH yar ve yardımcın olsun dualarımız seninle başkanım.