TESETTÜRDE MODA

TESETTÜRDE MODA

TESETTÜRDE MODA

Kadının hem dostu hem de düşmanı başındaki eşarp artık tesettür de marka vazgeçilmez hale geldi. Gözünün markaya ihtiyacı verse eğer bir kadının başına bakmanız yeterli olacaktır. Hal böyle olunca sıradan bir eşarp kullanıcılarıyla birlikte rafa kalkmaya hazırlanıyor.

Onların birçoğu da 40 50 yaş üstü bayanlar köylerde yaşıyor. 

Kendi silahıyla vurulmak böyle bir şey olsa gerek batılıların Türkler e İslam a Müslümanlara karşı zafer duygu ve arzusu tükenmemiş kendi bünyemizde tahribat yaratarak.  Bizi kendi kadınlarımızın başında yok etmeye çalışıyorlar.

Kadının başında taşıdığı eşarp ne zaman bizlere düşman oldu evvela bunun cevabını bulmalıyız.

Batı özentisi akımına kapılarak çağdaş yaşam tarzından egoist yaşam tarzına geçiş sürecinin hız kazanmasıyla birlikte görüp de işimize gelen bir felaketin düğümleri çalınmaya başlandı boğazımıza

Batının ilim, fen, teknoloji ve her sahadaki gelişmelerini almak elbette lazım. İslam dinide bunu emreder.

Yalnız sınırlarımızı muhafaza etmek şartıyla birlikte,

Eşarp bir kadının tesettürü, ona kimse dil uzatamaz leke sürmeye kalkamaz eğer ki hakkını vererek gerçekten İslam emir ve yasaklarına uygun şekilde takılıyorsa; İslam a uygun hal hareket yaşam tarzı sergiliyorsa,

Altı Paris üstü Mekke dediğimiz türlerden olmamak kaydıyla doğu kültürüyle batı kültürünü karıştırıp ikisini aynı kefeye koyup İslam, din düşmanı kısaca: Batılıların ülkemize Türklere gönderdiği bölücü fahişesiler,

Ayakta başlayıp başta bitmez miydi? Esas duruş erkekler. Tesettür ayakta başlayıp başta bitmez miydi? Bayanlar.

Bir laf var bilmiyorum duydunuz mu hiç Kadının ha topuğu görünmüş ha kıçı diye,

Hacıya hocaya hitap ederse bir fikirde Paris, zafer arzusu elbet hitap edecek batıya iştahlarını kabartacak fırsat vermemek lazım

??Dost başa düşman ayağa bakarmış?? Avrupalılarda baktı ki bizim ayağımız ayak değil ne düşerse onu kadınlarımız aracılığıyla kaldırıyoruz.

BEŞİĞİ SALLAYAN EL DÜNYAYA SALLAR sözünü duymuş olacaklar ki kadınlarımıza hitap edecek fikir düşünce birliği içerisinde hiç vakit kaybetmeden çalışmalara başlamışlar.

Eşarp ta markalaşmayla başlandı, markalaşma beraberinde rekabeti getirdi sıçraya sıçraya tesettüre kadar ulaştı,

Gözümüz aydın bir ve en büyük düşmanımız oldu ismini TESETTÜRDE MODA koyduk. Cephede bizi yıkamayanlar her zaman olduğu gibi kahpece bir yola baş vurarak, Kadınlarımızın eşarplarına gözlerini diktiler yıllardır her yola baş vuranlar başınıza vurmanın zamanı geldi de geçmekte sanırım.

Belki benim yazdıklarımdan bir şey anlamayıp kala almazsınız. Ama Derin din alimlerinden olan Ahmet Mekki Efendi Hazretleri?nin (Saâdet- i Ebediyye) kitabı 39. Baskı 505. Sahifesinde yazanlara bir bakın

(Batının inanç, örf ve adet, moda ve ahlaksızlıklarını taklit medeniyet değildir. Müslüman milletin bünyesinde tahribat yapmaktır).

Osmanlı devletinde Rus sefiri olarak uzun seneler çalışan ignatiyef, hatıralarında, Sultan ikinci Mahmud Han zamanında Fener patrikanesinin kapısında asılan, 1237 (m.1821) Rum isyanının baş planlayıcısı, Patrik Gregoryos` un Rus Çarı Aleksandr` a yazdığı mektubu açıklamaktadır.

``Türkleri maddeten ezmek ve yıkmak gayr- i mümkün dür.  Çünkü Türkler, Müslüman oldukları için çok sabırlı ve mukavemetli insanlardır. Gayet mağrurdurlar ve izzet- i iman sahibidirler. Bu hasletleri dinlerine bağlılıklarında kadere rıza göstermelerinden, an` a? nelerinden kuvvetinden padişahlarına(devlet adamlarına, kumandanlara büyüklerine) olan ita` at duygularından gelmektedir.

Türkler zekidirler ve kendilerine müspet yolda sevk- u idare edecek reislere sahip oldukları müddetçe de çalışkandırlar.

Türklerde evvela itaat duygusunu kırmak ve manevi rabıtalarını (bağlarını) kesr etmek (parçalamak), dini metanetlerini (sağlamlığını) za`fa uğratmak (zayıflatmak) icab eder. Bunun da en kısa yolu, an anat-i milliyye (milli geleneklerine) ve maneviyyelerine uymayan harici fikirler ve hareketlere alıştırmaktır.

Ma? neviyyâtları sarsıldığı gün, Türklerin kendilerinden şeklen çok kudretli kalabalık ve zâhiren hâkim kuvvetler önünde zafere götüren asıl kudretleri sarsılacak ve maddi vasıtaların üstünlüğü ile yıkmak mümkün olabilecektir. Bu sebeple Osmanlı devletini tasfiye için mücerred olarak harp meydanlarındaki zaferler kâfi değildir. Hatta sadece bu yolda yürümek, Türklerin haysiyet ve kârını tahrik edeceğinden, hakikatlerine nüfuz edeceklerine sebep olabilir.

Yapılacak olan, Türklere bir şey hissettirmeden, bünyelerindeki tahribi tamamlamaktır.``

*(milli geleneklerine) ve maneviyyelerine uymayan harici fikirler ve hareketlere alıştırmaktır.

* Yapılacak olan, Türklere bir şey hissettirmeden, bünyelerindeki tahribi tamamlamaktır.``

Her ne kadar kişinin yüzünde taşıdığı ifade üzerinde taşıdığı elbiseden mühim olsa da, siz yine de giyindiğiniz elbiseye dikkat edin;

CEHENNEMDE MEVSİM YOK sonuçta.

Kadınlar, analarımız, bacılarımız hak için takının eşarbınızı tesettürünüzü,

Siz Paris kuklaları illa soyunacaksanız siz de halk için soyunun en azından amacınız belli olur.(üstünde eşarp altında mine etek olanlaradır bu sözüm)

Yani batılılar adım adım zafer çığlıkları atmaya başlamışlar da diye biliriz. Gençlik her sene bir şeyin peşinde koşuyor. Bir sene hop tek, bir sene kol bastı, bu sene Gangnam Style gidiyoruz bakalım seneye ne var sırada?



Anahtar Kelimeler: 0