TEMSİLCİDEN PROMOSYON AÇIKLAMASI

TEMSİLCİDEN PROMOSYON AÇIKLAMASI

Sıkandallarla boğuşan Cumhuriyet Üniversitesi yönetiminin gündemini oldukça yoran çalışanlarına yönelik Yapı Kredi bankası ile yaptığı Promosyon anlaşmasının gereklerinin yerine getirilip getirilmediği.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesinin Yapı Kredi Bankası ile geçtiğimiz yıl gerçekleştikleri maaş promosyonu güncelleme anlaşmasında eksiklik olup olmadığını belirlemek için Üniversite Yönetiminden anlaşma protokolünü talep eden Üniper-sen Sivas temsilciliği konu ile ilgili olarak mahkemeye başvurmuş ve bu başvurudan haklı çıkarak davayı kazanmıştı.

Cumhuriyet Üniversitesi yönetiminin kaybedilen mahkeme sonucunda bu davayı üst mahkemeye taşımış olup dava süreci halen devam etmekte iken dava konusunun promosyon anlaşmasındaki rakamlarla alakası bulunmamakta. Geçtiğimiz günlerde yerel bir yayın organında Sendikanın açmış olduğu dava referans gösterilerek yapılan haberin Sendika ile bir bağlantısı olmadığına dair basın açıklaması yapan Ünipersen Sivas Temsilcisi Murat Kamalı yapılan haberin gerçekle bir alakasının olmadığını belirtti.

Sendikanın açmış olduğu davanın sadece sözleşmenin sendikaya gönderilmesi ile ilgili olduğunu belirten Kamalı; söz konusu haber ile yönetimin zan altında bırakıldığını ifade etti.



Anahtar Kelimeler: TEMSİLCİDEN PROMOSYON AÇIKLAMASI