TEBRİKLER

TEBRİKLER

Cumhuriyet Üniversitesinde Liyakatten uzak bir yapının yaşanmışlıklardan dahi ders almadan devam ettirilmesi büyük takdir topluyor. Yönetim olarak ideolojinin amaç olan eğitimi ezdiği bir kurum haline gelen Cumhuriyette ses yok

Liyakatın asıl olması gereken yer eğitim kurumları.

Ne yazık ki Cumhuriyet Ünirvestesi eğitim ve akademik başarıda sınıfta kalmayı hedef haline getirmiş bir görüntü içerisinde savruluyor.

Gazetemizde yayınlanan akademik kadroların liyakatten uzak ideoloji üzerine bir yapıda oluşturulması haberinden sonra yapılan hatadan geri dönmek bir yana dekan vekilleri sıcak çay ve kahvelerini muhteşem makam koltuklarında keyifle yudumlayıp nasıl koltuğum daha da sağlam olur düşüncesi içerisinde oldukları aşikar…

Hukukta, Eğitimde, İletişimde ilahiyatçı dekanlar, Mimarlıkta matematikçi, Turizmde coğrafyacı dekanlar sizler koltuklarınıza sahip çıkın ve sadakat içinde olun. Çünkü sizlere sahip çıkan iyi bir rektörünüz var. 

Rektör Yıldız'ın da aynı sadakati kendisini uyarmayan siyasetçilere ve YÖK'e göstermesi halinde vekillik elde edip ceylan derisi koltuklarda yerini alabilir.

Cumhuriyet Üniversitesinin akademik liyakatten ne kadar uzak olsada yaşanan deprem sonrasında yaptığı yardımları iyi bir piyar olarak uğraştırıcı grafiklerle kamuoyuna sunması da takdire şayan olarak karşılandı.



Anahtar Kelimeler: TEBRİKLER