STSO iSTiFALARLA ÇALKALANIYOR

STSO iSTiFALARLA ÇALKALANIYOR

STSO iSTiFALARLA ÇALKALANIYOR

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan STSO yönetim kurulu ve başkanlığı seçimlerinde mevcut başkan Osman Yıldırım yönünde oy kullanan Sigorta grubundan seçilerek meclise giren Gülersin Erkmen`in istifa dilekçesini yönetime sunduğu dile getiriliyor.

Bununla birlikte pazartesi akşam gerçekleştirilen STSO Meclis Başkanlığı seçiminde Necati Şahin`in 1 oy farkla kazandığı meclis başkanlığının yankıları ise büyüyor. Kulislerde Yönetim kurulu seçiminde Yıldırım lehine oy kullanan 6 meclis üyesinin meclis başkanlığı seçiminde karşı listeye oy kullanmasının sert tartışmaları beraberinde getirdiğide dile getiriliyor. Bu tartışmalar sonrasında ise Rıfat Duman lehine oy kullanan 6 kişinin yine istifa dilekçelerini verdikleri duyumları alınırken bununla ilgili yönetimden gelecek açıklamalar ise merakla bekleniyor.

İlk defa üyeleriyle şehir kamuoyunun top yekün iştirakinin yaşandığı seçim sonrası artık mevcut yönetimin tamamiyle şehre dönük bir çalışma içerisinde olmadığı takdirde görev süreci olan 4 yılın kesinlikle doldurulamayacağı belirtiliyor.



Anahtar Kelimeler: 0