SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ

SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ

Sivas?ın en yeni yerleşim yeri Ahmet Turan Gazi Mahallesine genç bir kadro ile hizmet etmek isteyen muhtar adayı Muhlis Doğan, sorunlar yumağı içinde yaşayan insanların sıkıntılarını çözeceklerini belirtti.

Sivas’ın en yeni yerleşim yeri Ahmet Turan Gazi Mahallesine genç bir kadro ile hizmet etmek isteyen muhtar adayı Muhlis Doğan, sorunlar yumağı içinde yaşayan insanların sıkıntılarını çözeceklerini belirtti.

Yerel seçim heyecanı Sivas’ın her zerresinde yaşanmaya devam ediyor. Yeni bir mahalleye dönüşen Ahmet Turan Gazi’de de seçim heyecanı devam ediyor.

Genç bir kadro ile mahallenin sorunlarını çözeceğini belirten Muhtar Adayı Muhlis Doğan, Toki ve Alperen Konutları için güzel çalışmalar yapacağını ifade etti.

Mahallede oturan yetkin, girişken kişilerle de istişare yapılarak, daha güzel çalışmaların hayat geçirileceğini söyleyen Doğan, her şeyin el birliği ile yapılacağını dile getirdi.

Mahallenin adeta içler acısı durumda olduğunu belirten Muhlis Doğan, vatandaştan yetki alır almaz, ortak çalışmalarla Valilik ve Belediye nezlinde temaslarda bulunarak mahallenin sorunları için çaba göstereceğini vurguladı.

Muhlis Doğan göreve gelir gelmez şu sorunları çözeceğini belirtti:

-Mahalleye direkt otobüs seferleri başlanacak.

-Çocuklar için oyun parkları ivedilikle yapılacak.

-Gençler için halı saha faaliyete geçirilecek.

- Büyük bir marketin mahalleye gelmesi sağlanacak.

- Evde bakım hizmetlerinin artırılması için Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürlüğü ile temasa geçilecek.

- İhtiyaçlı vatandaşların devlet imkânlarından faydalanması sağlanacak.

- Mahalleye Lise yapılması için Valilik nezlinde çalışmalar yapılacak.

Ahmet Turan Gazi Mahallesi Muhtar Adayı Muhlis DOĞAN, çalışmalarına hız kesmeden devam ederken, kendisi ile birlikte genç bir ekibin de güzel işler için hazır olduğunu belirtti.

Muhlis DOĞAN, Zafer ÇAĞLAR, Nazım DOĞAN, Haki ÖKSÜZ, Erol EKİNCİ, Doğan ASLAN, Ersan KAYABAŞI, Ömer KILIÇ ve Cemil ÇÖREKÇİ’den oluşan yönetim ekibine vatandaşlarında destek verdiği gözlemleniyor.