SON AK ADAY ÇELİK OLDU

SON AK ADAY ÇELİK OLDU

Ak Mermer A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olan ve Sivas?ın Dede?si olarak bilinen Necaattin Çelik Ak Parti?den Belediye Başkan Aday adaylığını açıkladı. Cuma günü parti binasında bir basın toplantısı düzenleyen Çelik, Sivas?ın çehresini değiştirmek ve daha iy

Ak Mermer A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olan ve Sivas’ın Dede’si olarak bilinen Necaattin Çelik Ak Parti’den Belediye Başkan Aday adaylığını açıkladı. Cuma günü parti binasında bir basın toplantısı düzenleyen Çelik, Sivas’ın çehresini değiştirmek ve daha iyi bir noktaya getirmek için aday adaylığını açıkladığını belirtti.

AK Parti’de Belediye Başkanlığı aday adaylığı müracaat süresi geçtiğimiz Cuma günü sone ererken, partiden adaylığını açıklayan son isim Necaatin Çelik oldu.

Cuma günü saat 16.00’ta Ak Parti İl Binasında bir basın toplantısı düzenleyen Çelik, “Sivas ve Sivaslıya hizmet için aday adaylığımı açıkladım. Sivas’ın çehresini değiştirmek ve gelişen, büyüyen, kalkınan bir Sivas için bu göreve talibim” dedi.

Geçtiğimiz haftalardan itibaren seçim çalışmalarına başlayan Çelik, Ak Parti teşkilatı içerisinde aday adaylığını duyuran son isim oldu. Ak Mermer Yönetim Kurulu Başkanı olan Çelik, Sivas’ı geliştirecek, daha ileri götürecek projeleri hayata geçirmeyi hedeflediğini belirtti.

Önümüzdeki yıl Mart ayı sonunda yapılacak olan yerel seçimlerin Sivas’a hayırlı olması temennisinde bulunan Ak Parti Sivas Belediye Başkan aday adayı Necaattin Çelik, seçimde bütün aday adaylarına başarılar diledi.

Çelik’in aday adaylığını açıkladığı toplantıya Ak Parti İl Başkanı Burhanettin Kuru, Merkez İlçe Başkanı İsmail Çapraz, Gençlik Kolları Başkanı Murat Toraman ve Kadın Kolları Başkanı Şadiye Öztürk de katıldı.

Toplantıda hazır bulunan mevcut İl Başkanı Burhanettin Kuru diğer aday adaylarında olduğu gibi Çelik’in de seçilmesi halinde Sivas’ı daha iyi bir noktaya getirmek için çaba sarf edeceğini belirterek, seçimde başarılar diledi.