SOLUK GİDİYOR, BİLGİN GELİYOR

SOLUK GİDİYOR, BİLGİN GELİYOR

Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarı Habip SOLUK?un emeklilik işlemlerini başlattığı bilgisine ulaşılırken, yerine yine hemşerimiz Hazine Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Feridun BİLGİN?in getirileceği belirtildi. Bütün yollar artık ZARA yerine KANGAL?dan geçer söz

Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarı Habip SOLUK’un emeklilik işlemlerini başlattığı bilgisine ulaşılırken, yerine yine hemşerimiz Hazine Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Feridun BİLGİN’in getirileceği belirtildi. Bütün yollar artık ZARA yerine KANGAL’dan geçer sözünün de gerçekleşeceği görülüyor.

 Bürokraside hızlı değişim yaşanırken, bunların en sürprizi Habip SOLUK ile ilgili gelen haberde yaşandı. Ulaştırma Bakanlığı müsteşarı hemşerimiz Habip SOLUK’un an itibariyle emekliliğini istediği ve emeklilik işlemlerini başlattığı bilgisine ulaşıldı.

Sivas Postası haber kaynaklarının bize ilettikleri bilgilere göre, Soluk’un yerine yine hemşerimiz Hazine Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Feridun BİLGİN’in getirilme işlemlerinin başladığı yönünde.

Kangal Alacahan doğumlu olan Feridun BİLGİN’in Milletvekili Hilmi BİLGİN’in akrabası olduğu da alınan bilgiler arasında.

Bir Sivaslı bürokratın ayrılması sonucunda yine yerine bir diğer Sivaslı bürokratın gelmesinin memnuniyet verici olduğunu dile getiren birçok insan, bu bürokratların Sivas için ellerinden geleni yapmaları bekleniyor.