SODES Mercek Altında

SODES Mercek Altında

Bakanlığın sosyal destek katkılarının hemen hemen tamamının Paralel yapı tarafından kullanıldığı ortaya çıktı. Sanal projeler hazırlanarak elde edilen gelirlerin Paralel yapı tarafından kontrol edilen işletmelere aktarıldığı biliniyor. Hatta ?kripto? bilg

 

Paralel yapının devlete baş kaldırmasından önce bunun her türlü hazırlığını yaptığı yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Özellikle yönetimsel zafiyet had safhada olan Sivas´ta adeta ?PARALEL BİR GETTO? kurularak hemen hemen her sosyal desteğin elde edildiği belirtiliyor.

Pek çok sanal proje hazırlanıp iş yapılmadan yapılır gibi gösterilerek gelirler elde edilip, gelirlerin ?ağabeyler? vasıtasıyla ortak havuzda toplandığı vurgulanıyor.

Başka hiçbir kimseye veya ne olursa olsun hiçbir projeye yaşam hakkı tanımayan Paralel Yapı´nın, kendilerine engel olmak isteyen bürokratları da tehdit ettiği iddia ediliyor.

İsimlerin ve projelerin ?kripto? bir bilgi olarak üst ağabeylere iletildiği ve bu şifrelemeler yolu ile kendilerinden olan isim ve projelerle destekler sağlandığı bilgisine ulaşıldı.

SİVAS´ta yönetim zafiyetini bilen Paralel ihanetçilerin, bu yönetim zafiyetini iyi değerlendirerek adeta burada Paralel bir güç kurdukları belirtiliyor.

SODES desteği ile önemli katkılar elde edenler hakkında ne yapılacağı ise merak ediliyor?

SİVAS Postası olarak Sivas kamuoyu adına soruyoruz;

--SODES projeleri kaç yıldır Paralel Yapıya verildi?

--Bu projeleri PARALELCİLER ayarlayan bürokratlar kimler?

-- Paralel Yapı´nın şehirdeki işlerini takip eden ?kripto? isimler var mıdır?

--SODES hüllesi ile elde edilen paralar nerelerde kullanıldı?

--SODES vurgununda adı geçenler kimler?

-- Bu hileyi yapanlar kim tarafından kollanmaktalar?

--Ak Parti Merkez ilçede Paralel yapıyı kollayanlar var mıdır?



Anahtar Kelimeler: SODES Mercek Altında
öz sivaslı
23.05.2016 18:41:24
SODES YAZMAYA CESARET DEMEK Tİ BU GÜNE DENK BUYRUN OKUL BAHCELERİNDEKİ BASKET SAHALARI NI YİDİN GÖRÜN ATILAN BETON DANDİK KAVLAMIŞ BASKET DİREKLERİ ÇÜRÜMÜŞ POTALAR EN ADİ BETON PARAM PARCA SODES İN VERDİGİ HAN GİDESTEK TAM YAPILDI KİMLER TESLİM ALDI BU VURGUN DEVLETİN YANİ SENİN BENİM ÖKSÜZÜN YETİMİN KİMKİ GÖZYUMUYOR İSE ALLAH İÇİN BUYRUN ARAŞTIRIN ŞEHİR İÇİNDE HER YERDE DESTEK OLDU SODES TE KİMLERE OLDU KİMLER BU TESLİM ALDIYSA SİVAS YETKİLİLERİ TÜRK İYEYE ÖRNEKOLSUN ARAŞTIRIN BASINLA PAYLAŞIN