Skandallara Savcılık El Koydu

Skandallara Savcılık El Koydu

Cumhuriyet Üniversitesi farkı bir dava ile karşı karşıya. Kalp Doktoru Prof.Dr. Öcal BERKAN´ın yaptığı yanlış ameliyatların şikayet edilmesi üzerine oluşturulan 36 ayrı dava dosyası savcılık takibinde.

 

Sivas emsali pek görülmemiş bir sağlık skandalı ile karşı karşıya. Cumhuriyet Üniversitesi Kalp Doktoru Öcal BERKAN hakkında meydana gelen şikâyetlerin ardı arkası kesilmiyor.

Yapılan yanlış tedaviler üzerine başta bayan asistanı olmak üzere pek çok kişi tarafından şikayet edilen Prof. Dr. ÖCAL BERKAN hakkında, oluşan 36 dava dosyası ayrı ayrı incelenmeye başlandı.

Sivas´ta oluşturulan bilirkişinin tuttuğu raporu kabul etmeyen yargının, başka bir bilir kişi heyeti oluşturulması için de talimat verdiği bilgisine ulaşıldı.

SİVAS POSTASI GAZETESİ´nin de uzun zamandır Öcal BERKAN´ın yaptığı ameliyatlarda sıkıntılar olduğunu dile getirmiş ve yetkilileri göreve davet etmişti.

Bu tür iddialar havada uçuşurken, Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğünün konu ile ilgili nasıl bir tasarrufta bulunacağı ise merak ediliyor.



Anahtar Kelimeler: Skandallara Savcılık Koydu
Savcılar Göreve
19.01.2016 22:38:41
Sayın rektör beye sesleniyorum. Öcal Berkanı neden bu kadar savunuyorsunuz. Neden bu hocanın tüm yanlışlıklarını ve hatalarını saklıyor ve görmezden geliyorsunuz. Eğer Öcal Berkanın hatalarını görmezden gelmeye devam ederseniz!!!!!!?..; Daha çoook gencecik insanlar sakat kalacak (Orhan Şimşek gibi) Daha çoook insanlar yapılan yanlış ameliyat sonucu ölecek (Ahmet Doğan,Dilek Özdoğan gibi) Daha çook insanlar yanlış ameliyat sonucu erkenden tekrar damarları tıkanacak (Cemal Budak, Ayşe Çiğdem, Mehmet Karadaş, Mehmet Akdeniz, Selvinaz Özgen,Mustafa Çelik gibi) Daha çook insanlar ameliyat için gelişigüzel bekletilirken ya ölecekler veya tekrar kalp krizi geçirecekler. (Cafer Gülen, Fikriye Doğan,Orhan Şimşek, Salih Er, Hacı Güler gibi). Daha çook insanlar yatak yol malzeme yok safsatalarıyla kayseriye, ankaraya veya sivas numune hastanesine sevk edilecekler ( Sevgi Manga , Hayati Şimşek,,Ahmet Özer, Abdurrahman Bizancır gibi) TÜM BU İSİMLER ARAŞTIRILMALI. Bunlar daha yüzlerce hastalardan sadece bazıları. Aceba bunlar da 36 dosyanın içinde varmıdır? Bu yetmiyormuş gibi bir de duyumlara göre Tokat kökenli FİT MEDİKAL ile ortaklığından da bahsediliyor bunun da araştırılması gerek.

bir bilen
20.01.2016 01:15:51
Merhaba savcılar göreve yorumunu yazan Arkadaş, Öcalı neden savunduğunu sormuşsunuz biliyorsunuzdur ama bilmeyenler için: Önceki Rektör ve namuslu Allah korkusu ve memleket aşkıyla hizmet eden ekibinin tamamına Hastanedeki paramedikal ilişkileri ve muslukları kesilenler başta olmak üzere Türlü hakaret komplo kumpas adına ne derseniz diyiniz tümünü organize edenlerin başında öçal gelir profluk ataması ilk ödülüdür. O günlerde bir bakın hastane ödemeleri kaç gün de yapılıyordu. ve yıl,yıl hangi firmalar ne kadarlık mal veriyordu şimdi durum nasıl kaç firma kaldı ve kimlere kumpaslar kuruldu.çok basit son 5,6 yılda medikal firmaların sadece 4. nün verdikleri ürün miktarını çıkartın durum ortaya çıkar . şimdi bir numara daha hastane borç batağında para ödeyemiyoruz yalanı ile bu firmalara adeta talan ettiriliyor. Altyapısı sağlam olmayan firmalar zaten para yok diye çekildiklerinden 3-4 yandaş adeta talan ediyorlar hastaneyi ve doyacaklarıda yok üniversitenin altını oymaya devam ediliyor bunları allah doyurmasın . Ogünlerde kardiyolojinin ünlülerini de arkasına alarak ortalığı yangın yerine çeviren bu güruh şimdi ateş etraflarını sarıp hesap günü yaklaştıkça biriktirdikleri foseptik çukurundan medet bekleyeceklerdir artık. Görelim mevla neyler Neylerse güzel eyler

Selami
20.01.2016 12:04:21
İİBF´de paralelci birine usulsüz bir ödeme yapıldığı iddiaları var, 8. Kez umreye gitmiş bu parayla, paralel böyle gizliyor kendini, namazı siyasete ve harama alet eden bu midesiz paralelcileri dekan niye koruyor? Yazık yetimin parasını ödüyor birde, haram olsun,tekrar ödeyeceksiniz bu paraları...soruşturma açılmalı derhal iddialar ayyuka çıktı... Ha bildiriye imza atan ha para alan haksız yere, ikiside aynı!!! Faruk hoca birinin hatasını affetmedi aldı derhal görevden ya diğeri?

yalım
20.01.2016 17:23:32
bu hastanede yasal cinayetler işleniyor derhal kapatılmalı savcılar komple ölümleri incelemeli.yoğun bakımda tedavi görmesi gerekn hastayı serviste tutuyolar

Seri Katil
20.01.2016 22:53:15
Azraille yarisiyor nerdeyse. Adam resmen azraile rakip

mehmet
21.01.2016 11:02:53
dikkatle ve hayretle izliyoruz. umarım yaptıkları hataları bu dünyada da yüzlerine çarpacak yürekli savcılar çıkar ve konuyu araştırır,iddialar vahim, ben bu kasapların eline düşmeyeyim diye dua ediyorum.Allah kimseyi de düşürmesin.