SİZ BİLİRSİNİZ

SİZ BİLİRSİNİZ

SİZ BİLİRSİNİZ

Merhaba,

Biliyorum çok oldu görüşmeyeli ama yine geldim işte? ?Neden?ini, ?Niçin?ini sormadan aç kapını dostum? Dostumsan eğer aç kapını çünkü ben geldim?

Uzun zamandır yazmıyorum sana zira dünya gibi kafam da karışık fazlaca? Ne zaman otursam yazmak için, kan sıçrıyor her tarafa?

Yok, sakın öldürücü cümleler yazıyorum sanma. O kadar öldürdü ki beni dünya, bu kanlar işte hep o ölümlerden kalma?

Yine de senin için geldim işte bak? Yazıyorum yüreğimden tırnaklarımla sökerek kelimeleri; yalvararak, ağlayarak ve senin orada olduğunu umarak?

Oradasın dostum, buradayım ben de? Hiç dostlara ayrılık olur mu? Bak yine kesişti yollarımız? Birlikte nice güzel sohbetler edeceğiz yine?

Yine haddimizi bildirmeye çalışacak birileri ve biz yine gülüp geçeceğiz birlikte?

Geçenlerde ufak bir yazı yazmıştım ?cümlelerimden rahatsız olanlara hitaben- onu ekleyeyim sen de oku.

Yine görüşeceğiz, hoşça kal?

[...]

Mursi, Esad, Erdoğan, Atatürk... Vesaire?

Hiç bir siyasi lider zerrece umurumda değil. Zira ben, birileri gibi lider delisi değilim. İyi işlerine iyi, kötü işlerine kötü derim. Bundan rahatsız oluyorsanız siz bilirsiniz. Kendi rahatsızlığınızı keyfinizce dile getirebilirsiniz ama kendi alanlarınızda...

Tarafımı çok merak ediyorsanız söyleyeyim: Tüm âlemlerin tek ve gerçek sahibi Allah`a inanıyor; onun dışında hiçbir şeyi ya da kimseyi ilahlaştırmıyorum... Kimseden korkmuyor, "O"nun huzurundan başka hiçbir yerde eğilip bükülmüyorum... Elhamdülillah!

// Amanın Arapça yazdım, gerici miyim yoksa...? =) //

İşte bu yüzden nerede olursa olsun, kim olursa olsun masum insanlar -bebekler yahu bebekler!- katledilirken sessiz kalamıyorum. Kalmayacağım da... Yeryüzündeki tüm Müslümanlar öz kardeşlerimdir. Onlara zulmedene hiçbir şey yapamazsam lanet okurum. Karşılarına çıkamıyorsam karşılarında dururum... Elimle, bedenimle duramıyorsam; kalbim, beynim, ruhum, kalemim, kelimelerimle dururum...

Dedim ya rahatsız oluyorsanız siz bilirsiniz. Kimseyi memnun etmek gibi bir derdim yok. "O" benden razı olursa yeter...

Ufak bir öneri: Hoş siz çok aydınlık(!) Çağdaş(!) insanlar -muhteşem yakıştırmanızla- gericilerden değil öneri ses bile duymak istemezsiniz ama işte ben de susamıyorum ne yapsak ki...=)

Size önerim: İNSAN ı siyasette değil, akılla yüreğin birleştiği o yolda arayın. Yeri orasıdır çünkü. O yolu terk etti mi bir kere, İNSAN denmez artık ona. Bilir bunu, ayrılmaz yolundan. Arayın onu... Arayın ki bulasınız...  Belki o zaman yok yere ölenler için içiniz sızlar... İnşallah sızlar...

Tüm Müslümanlar öz kardeşlerimdir... Ve bir Müslüman, dünyanın neresinde olursa olsun haksızlıklara, masum insanların katledilmesine -diline, dinine, ırkına bakmadan- karşı durur... Karşı duruyoruz, ses çıkarıyoruz...

Sadece Mısır`dakine değil tüm zulümlere... At gözlüklerinizden kurtulursanız bunu daha net görebilirsiniz...

Şimdi hala ille benim liderim, benim siyasetim diyor ve bunları ilahlaştırıyorsanız siz bilirsiniz...

Sizin dininiz size benim dinim bana [Kâfirûn / 6]

// Bir de ayet yazdım altına... Bak şimdi, yok yok ben kesin gericiyim... =)//

aysgl-ergin@hotmail.com 



Anahtar Kelimeler: 0