SİVASSPOR YENİLGİYİ UNUTTU

SİVASSPOR YENİLGİYİ UNUTTU

Yiğidolar  bu haftanın açılış maçında  İstanbul da Kasım paşanın konuğu oldu Avrupa kupaları mücadelesi yapmak için uğraşan  i̇ki takım Kasımpaşa i̇le Sivasspor, Süper ligin hafta açılış maçında karşı karşıya geldi.

Recep Tayyip Erdoğan Stadı'ndaki maçı Burak Şeker yönettı inanın yönetimine hayran oldum diyebilirim

ÇOK Çekişmeli geçen Macda amaç ilk 5 icin  oynamakti ama Macda gol sesi çıkmayınca taraflar birer puanı alarak evlerine döndüler.

Kasım paşa ligin en iyi takımı  3 Türk oyuncusu var diğerleri hep yabancı ama kaliteli  Andreas, Winck, Omeruo, Porozo,  Sadiku,  Hajradinovic, Mortadha, Nuno da Costa.gibi

Sıvasspor sahaya  tam kadro çıktı  Ali Şaşal, Paluli, Caner, Aaron,Pougu, Uğur, Aziz, Caktas, İbrahim, Quennsy ve Manaj.ile çıktı.

Maca paşa daha iyi başladı  yasin Özcan'ın soldan verdiği pas sonrası ceza yayının çaprazından Oğulcan Çağlayan şutunu çekti, kaleci meşin yuvarlağı kornere çeldi.

Yine  Hajradinovic'in sağdan kullandığı köşe vuruşunda savunmanın uzaklaştırmak istediği topu Omeruo ceza yayından kaleye gönderdi, meşin yuvarlak auta çıktı.

Sıvasspor son dakikalarda  gole çok yaklaştı. Kader anı idi olsa çok farklı olurdu olmadı  Ceza sahası dışında topla buluşan Koita, Kasımpaşalı savunmacıların arasından sıyrılarak ceza sahasına girerek şutunu çekti. Koita kaleciden dönen topu tekrar tamamlayarak boş kaleye gönderse de kale önünde
Porozo meşin yuvarlağın filelere gitmesine izin vermedi.

Sıvasspor  boş dönmedi bu deplasmanda da bir puan aldı kutlarım



Anahtar Kelimeler: SİVASSPOR YENİLGİYİ UNUTTU