SİVASSPOR KUPADA SHOW YAPTI

SİVASSPOR KUPADA SHOW YAPTI

Sıvasspor  Türkiye kupasında evinde 3 lig ekiplerine hopa yı  sivas 4 Eylül Stadyumunda ağırladı  3. tur maçında Sivasspor, TFF 3. Lig ekibi Artvin Hopaspor'u  dört farkla  yenerek 4. tura yükseldi.

Yigidolar kendinden güçsüz bir ekip olduğu için Servet hoca  biraz rotasyonlu  bir kadroyla çıktı  maça iyi başladı ve  hemen maçın başında Hakan Arslan'ın pasında ceza sahası içinde topla buluşan Manaji gördü o da  topa sert vurdu. Meşin yuvarlak, kaleci Beycan Kaya'nın solundan ağlara gitti maça golle başladı

Daha sonra   Ziya Erdal'ın pasında ceza sahası içinde topla buluşan N'Jie, meşin yuvarlağı müsait durumdaki Manaj'a verdi. Manaj'ın sert vuruşunda top ağlarla buluştu fark iki oldu Manaj bu maçdaki ikinci golünü attı

Çok  zorlanmayan Yigidolar  ceza sahası dışından N'Jie topa sert vurdu. Kaleci Beycan Kaya'dan dönen meşin yuvarlak, yine Manaj'ı buldu onun  önünde kaldı. Manaj,da  düzgün bir vuruşla topu ağlara yolladı hardtrik yaptı fark üç oldu.

Karşılaşmanın ilk yarısı, ev sahibi Sivasspor'un 3-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

A treman maçı havasında bir ikinci yarı vardı müsabakanın sonlarına doğru Eren Kaya'nın ara pasında topla buluşan Muhammed Sinan Kaya, sol çaprazdan ceza alanı içine girdi. Muhammed Sinan Kaya'nın sert şutunda, meşin yuvarlak ağlara gitti ve Musabakaya noktayı koydu adını da 4. Tura yazdırdı.

Karşılaşma, ev sahibi ekibin 4-0 üstünlüğüyle sona erdi.



Anahtar Kelimeler: SİVASSPOR KUPADA YAPTI