SİVASSPOR İYİ GİTMİYOR

SİVASSPOR İYİ GİTMİYOR

Sıvasspor bugun İstanbulda  Fenerbahcenın mısafırı oldu moralsız motıvasyonsuz avrupadan altı gol yıyerek gelen Kanarya Yıgıdoya tam dört gol atarak evıne yolcu ettı .    Sarı lacivertliler,   Sivasspor'u Sebastina Szymanski,  iki İrfan Can ve Edin Dzeko'nun golleriyle   mağlup ederek hem moral depoladı hem de averajla liderlik koltuğunu korudu. Sıvassporun golü manaj dan geldı
Bahattin Şimşek, Esat Sancaktar ve  Mehmet Kısal Ulker arenada yönettığı maçda Sivasspor  Ali Şaşal Vural, Alaaddin Okumuş, Caner Osmanpaşa, Camara, Uğur Çiftçi son ceyrekde  Ziya Erdal , Yunus Emre Konak yerine  Hakan Arslan , Burak Kapacak, Charisis sonra  Keita , Saiz daha sonra  Abdulkadir Parmak , N'Jie  ve  Manaj görev yaptılar.
Fenerbahçe tam kadro çıktı  Livakovic, Osayi-Samuel, Mert Müldür , Samet Akaydin, Oosterwolde, Ferdi Kadıoğlu, Fred . Crespo , İsmail Yüksek , İrfan Can Kahveci, Szymanski, Tadic ve Emre Mor da Ismail kartalın oyuncularıydı.
Istırrarsız bır tablo cien yıgıdolar hala ates hattındalar Kanarya  ıse  iç sahadaki başarılı performansını bu maçtada sürdürdü. Evinde oynadığı     tek kaybını Trabzonspor maçında yaşamıştı.
Deplasmanda aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken   Sivasspor ise bu kez  zorlu İstanbul deplasmanından istediğini alamadı .
Mücadeleyi Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay da takip etti.
Maça hızlı baslayan Fenerbehce oldu muhteşem taraftarı önünde resmen shov ysptı , Tadic'in pası sonrası Fred, altıpasın önündeki Dzeko'ya topu aktardı. Bu oyuncunun vuruşu sonrası kaleci Ali Şaşal Vural, meşin yuvarlağı çeldi ve Sivasspor savunması tehlikeyi uzaklaştırdı.
Hemen ardından  Szymanski'nin pasında ceza sahası içine hareketlenen Osayi-Samuel, topu penaltı noktasına çıkardı. Sivasspor'da Camara, Dzeko'dan önce meşin yuvarlağa müdahale ederek tehlikeyi uzaklaştırdı ama gol de gelıyorum diyordu.
Fenerbahçe öne geçti. Fred'in pasıyla sol kanatta topla buluşan Tadic, ceza sahası içine ortasını yaptı. Bu oyuncunun ortası sonrası altıpas çizgisinde topa dokunan Szymanski, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi.
Devre bıterken  sarı-lacivertliler farkı iki 'ye çıkardı. Osayi-Samuel, sağ kanatta hareketlenen ırfan cana    pasını aktardı topu kontrol ettikten sonra ceza sahası çizgisinden harıka vuruşunu yapan İrfan Can Kahveci, meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu ve Kanarya rahatladı.
İkinci yarıya  Sivasspor golle başaldı ve farkı 1'e indirdi. Saiz'in ortasında ceza yayında topla buluşan Manaj, göğsü ile kontrolü sağladıktan sonra vuruşunu yaptı ve meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu ve bıraz ümitlendi
Ama Fenerbahçe farkı yeniden ikiye çıkardı. Szymanski, Fred'in vuruşu sonrası savunmadan dönen topu Tadic'e aktardı. Bu oyuncunun pası sonrası ceza sahası içi sol çaprazından Dzeko vurdu. Üst direğe de çarpan top filelerle buluştu.
Yıgıdo attık puan alamayacagını anladı ve  Fenerbahçe de farkı üç'e çıkardı. İrfan Can Kahveci'nin sağ kanattan getirdiği topa Sivassporlu Charisis müdahale etti. Dönen topu kontrol eden Tadic, altıpas çizgisine hareketlenen Dzeko'ya orta açtı. Bu oyuncunun bekletmeden yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi başka da gol olmadı .
Sıvasspor bugun iyi degıldı  Trabzonspor maçına baktıgımızda  yenebilecek hem pozisyonlarımız hem oyunumuz vardı ama olmadı işte    ligde gerçekten kolay maç yok. En kolay dediğiniz takıma gidip yeniliyorsunuz ya da en iyi takımı yenebılıyorsunuz . Biraz konsantre, bıraz maça motive olma işi,çok önemli bazen oda TV yetmiyor  ne yazıkkı daha çok isteyen takım maçlarinı kazanıyor.



Anahtar Kelimeler: SİVASSPOR GİTMİYOR