SİVASSPOR HAKEME YENILDI

SİVASSPOR HAKEME  YENILDI

Sıvasspor Süper Lig'de heyecan 17. hafta maçında Istanbula Başaksehire konuk  oldu .
Başakşehir'in simdiye kadar Yiğidolar karsısında iki kez galıbiyet almıştır .
Sivasspor sahaya hemen hemen tam kadro çıktı kalede Ali Şaşal, Alaaddin, Caner, Camara, Uğur, Yunus Emre, Charisis, Saiz, Burak, Rodrigues ve  N'jie.ilk sahaya adım atanlardı .
Başakşehir de de eksik yoktu son haftalarda çıkış yapan ve alt sıralardan kurtulan bir ekıp Başakşehir .
Çok iyi ekıp bıraz sansız basladılar lige   Dubois, Duarte, Ba, Lima, Pelkas, Deniz, Figueiredo ve  Piatek iyi oyuncular 
Bu mücadelede görev yapan hakem Mete Kalkavan ve yardımcıları Deniz Caner Özaral ve Mert Bulut'un karşılaşmaya kurdeleyle çıkması dikkat çekti. Hakemlerin, bu hafta oynanacak maçlarda bu kurdeleleri takacağı ve hakem Halil Umut Meler'e olan saldırıyı bu şekilde protesto edeceği öğrenildi buraya kadar iyi
Ama maça gelince resmen hakem Sıvassporu katletti olmayan bir penaltı verdı VAR a bile gitmedi  ve yan hakemın bayrak kaldırmasına rağmen ofsaitten atılan bir golüde gol saydı yazıklar olsun yiğidoların  emegı boşa gıtti .     .
Sezon başından bu yana istikrarlı sonuçlar almakta zorlanan  Başakşehir, evinde oynadığı son iki maçı kazanarak nefes aldı.   Pendikspor ve  Hatayspor'u deviren Çağdaş Atan'ın öğrencileri, son 4 iç saha maçında da 10 puan topladı.
Sivasspor ise deplasman karnesiyle dikkat çekiyor...bunu hepımız biliyoruz  Dış sahada Fenerbahçe ve Galatasaray'dan sonra ligin en çok puan toplayan üçüncü takımı olan Yiğidolar , 18 puanın 13'ünü de bu maçlarda hanesine yazdırdı. Avrupa'nın 10 büyük ligi ve Süper Lig'de, Udinese ve Celta Vigo ile birlikte galibiyetlerinin tamamını deplasmanda alan üç takımdan biri olan Sıvasspor , konuk olduğu son 7 randevuda yalnızca bir kez sahadan mağlup ayrıldı.
Maca çok iyi başladık önede geçtik   ama ikinci yarı hakem kalkavan sıvasspora engel oldu ve hesapta olmayan penaltı verılmesı takımın altını üstüne getirdi.
Bu macın sonucunu hiç böyle tahmın etmemıstım çok üzüldüm  bana göre tam bir hakem katliamıydı.
Hakemlerımıze sahıp çıkalım değimli.



Anahtar Kelimeler: SİVASSPOR HAKEME YENILDI