SİVASSPOR ATEŞE DÜŞTÜ

SİVASSPOR ATEŞE DÜŞTÜ

Avrupa kupaları derken yiğidolar küme düşmeye doğru gidiyor...

Yiğidolar liğin 25. haftasında deplasmanda çok önemlı ve altı puanlık bir maça çıktılar olmak yada olmamak gibi bir şeydi  bu maç. 
Esenyurt Necmi Kadıoğlu stadyumunda  oynanan İstanbulspor, sahasında   Sivasspor'u konuk  etti haftanın kapanış maçında üç farklı bir skorla evine boş giden Sivasspor oldu   müsabakayı  Halil Umut Meler'in yönetti yorum yapmıyorum   en az bir puanla dönmemiz gereken bu maçdan ne yazıkki  boynu bükük ayrılan taraf Yiğidolardı . 
Sivasspor, sakatlığı bulunan futbolcuları Robin Yalçın, Caner Osmanpaşa ve Mustapha Yatabare'nin durumu zaten belliydi  
Sivasspor sahaya  Ali Şaşal, Alaaddin, Goutas, Samba, Ziya, Keita, Ulvestad, Charisis, Njie, Gradel ve  Leke James ile çıktı ,
Aslında İstanbulspor hiçde kötü değil      Lokilo, Ethemi, Rroca ve  Eze.bize yetti bile 
Fatih Tekke yönetimindeki İstanbulspor, gollerini  penaltıdan   Valon Ethemi ,Duhaney'in ve   Jason Eyenga-Lokilo, attı. 
Maca iyi başlayan Istanbullu Boğalar oldu Heyecan dolu geçen karşılaşmanın daha başında   hakem bir , penaltı  verdi  evsahıbi ekip de  Valon Ethemi'nin penaltısıyla   öne geçti.
Golün  Hemen ardından,harıka bir futbol oynayan    Ezeh i tutmak mümkün değildi  Rroca'nın pasında sol çaprazdan ceza alanına girip kaleci Ali Şaşal'ı avladı fakat gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi Sıvasspor yine dağınık bir futbol oynadı pas kayıpları  ve beceriksizlık ön plandaydı bunlarda zaten maglubiyeti getiren hareketler oldu.
İkinci yarıya da baskılı başlayan Fatih Tekke yönetimindeki İstanbulspor,  devre ortalarında  Duhaney'in golüyle farkı ikiye çıkardı ev sahibi biraz daha rahatladı ve Yiğidolar oyundan düştü. 
Maç böyle biter hesapları yaparken Son sözü Jason Eyenga-Lokilo söyledi
Karşılaşmanın son dakikalarına girilirken ise İstanbulspor'da Jason Eyenga-Lokilo, ve  skoru tayin eden golü attı ve farkı üçe çıkardılar maçda böyle bitti..
Tam altı puanlık bir maçtı şimdi tam ateşın ortasına düştük rakıplerimiz ise   oynamadan altı puan alacak olan  İstanbul spor ,ümranıye ,Giresunspor ve Ankaragücü  Hatay ve Gaziantep maçlarından üstelikde  deplasmanda çok kazançlı oldular      buda yiğdoları zora sokacak. 
İki gün sonra birde Avrupa maçımız var Italyan devi Fıorentına ile  karşılasacak olan Yiğidolar şimdilik  bu maçı  unutmak zorundalar yapacak bir şey yok geçmiş olsun..



Anahtar Kelimeler: SİVASSPOR ATEŞE DÜŞTÜ