SİVASSPOR ANTEPTE FISTIK GİBİYDİ

SİVASSPOR ANTEPTE FISTIK GİBİYDİ

Yığıdolar Süper Lig'in 2. haftasında Gaziantep e  konuk oldu    Sivasspor karşı karşıya gelen. Gaziantepspor  kendı evınde Kalyon Stadyumu'nda oynanan mücadelede konuk ekipden üç gol yiyerek ayrıldı.

Sivasspor sahaya  Ali Şaşal Vural, Uğur Çiftçi, Charisis, Camara, Alaaddin Okumuş  , Alonso, Yunus Emre Konak   Caner Osmanpaşa, Emrah Başsan sonlara dogru  Hakan Arslan , N'jie daha sonra  Kvet ve  Rodrigues ile sahada görev yaptı .
Yiğidoların hocası Servet cetın ilk deplasmandan başarılı döndü takım güzel ve dısıplınlı oynadı Gazıantep çok kaçırdı Yıgıdolar ataklarını daha iyi, değerlendırdığı için kazandı  diyebilirim.

Sivasspor'a galibiyeti getiren golleri   Samu Saiz,    ,Caner Osmanpaşa ve   Gerson Rodrigues kaydetti. Gaziantep in  tek golü   Furkan Soyalp'ten geldi. 
Macın hakemı Arda Kardeşler, Yusuf Bozdoğan ve  Bilal Gölen iidi güzel maç yönettıler dıyebılırım 
Gaziantep iyi takım kurmuş çok genç bir ekip çok baskılı oyun oynadı  özellıklle   Djilobodji, Arda Kızıldağ, Khacef, Furkan Soyalp ,,  Jevtovic, Gradel zaten Sıvas tan tanıyoruz  , Mustafa Eskihellaç, M'Bakata, Markovic ve Stankovski iyi oyuncular ,tek şanssızlıgı son vuruşların kötü olmasıydı çok pozısyona gırdı çok gol atabılırdı ama şans Sıvasspordan yana ıdı

Maça Sıvasspor iyi başladı ve hemen ilk dakikalarda   golü buldu. Sağ kanattan gelişen takımın atağında Alaaddin Okumuş'un ceza sahası içine yaptığı ortasında Alonso'nun sert vuruşunda meşin yuvarlak kalenin sağından ağlarla buluştu.  
Gaziantep   gelişen atağında ceza sahasında topla buluşan Markovic'in sert vuruşanda sıvas kalesı çok sanslıydı  top az farkla auta gitti

Daha sonra ilk yarının sonlarında  Sivasspor farkı iki'ye çıkardı. Sağ kanattan topla buluşan Emrah Başsan'ın ortasına ceza sahası içinde topa yükselen Caner Osmanpaşa'nın kafa vuruşunda top ağlara ulaştı ve Yiğido rahatladı.
İkıncı yarı Gazıantep çok baskılı başladı  savunma arkasına sarkan Furkan Soyalp Sıvas defansının hatasını iyi değerlemdırdı düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve farkı 1'e indirdi.  
Umutlanan ev sahıbı tek kale oynaya başladı  sol kanattan gelen  muhteşem ortaya Jevtovic'in kafa vurdu ama  üst direkten döndü.  

maçın sonlarına dogruda gol arayan Gazıantep  ne yazıkkı  ı Sivasspor'un ani atağında savunma arkasına sarkan Gerson topu ağlara gönderdi.  

Sıvassporu kutlarım Süper Lig'in gelecek haftasında   Sivasspor sahasında   Antalyaspor'u ağırlayacak.



Anahtar Kelimeler: SİVASSPOR ANTEPTE FISTIK GİBİYDİ