SİVASSPOR A.DEMIRSPOR DOSTCA

SİVASSPOR A.DEMIRSPOR DOSTCA

Sıvasspor  Süper Lig'in 11'inci haftasında evinde  ligin flaş ekibi  Adana Demirspor  ile karşı karşıya geldi. 4 Eylül Stadyumu'nda oynanan zorlu mücadele de one geçen Yiğido  üstünlüğünü  koruyamadı ve mücadele karşılıklı birer golle  sona erdi.

Sivasspor sahaya  ali Şaşal Vural kalede , Uğur Çiftçi, Caner Osmanpaşa, Appindangoye,defansa yer alırken  orta alanda  Burak Kapacak, Yunus Emre Konak, Samu Sainz, görev yaparken  ileride gol arayacak Charisis, Emrah Başsan, Barrow  ve Fode Koita oldu böyle ideal  bir kadro sürdü Servet Çetin.

Adana Demirspor için bir şey söylemeye gerek bile  aslında  puan durumu kendini gösteriyor  ama yinede Kevin, Ndiaye, Stambouli, Belhanda ve  Niang gibi kaliteli ayaklara sahip bir ekip.

Sivas deplasmanından 1 puanla dönen Adana Demirspor, 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 21 puan topladı ve ligin 3'üncü sırasında yer aldı. Sivasspor ise 3 galibiyet, 5 beraberlik, 3 mağlubiyet ile 14 puan topladı. Yiğidolar 9'uncu sırada bulundu.

Maca iki ekip de hızlı başladı  ilk ataklar konuk ekip den gelsede  iyi Perdeyi  golle açan yigidolar oldu  Sivas sporu öne geçiren gol   Koita dan geldi sağ kanattan gelişen ev sahibi atağında Emrah Başsan sol ayağına aldığı topla çaprazdan içeri sokulup ortasını yaptı.Arka direkteki Koita'nın kafa vuruşunda yerden sekerek giden topu Ertaç güçlükle çeldi. Bu topu iyi takip eden Koita kale alanı çaprazından bu kez sol ayağıyla vurdu ve yakın mesafeden ağları buldu.

Karşılaşmanın ikinci yarısında farkı açacak pozısyonlar bulan Yiğido  ikinci golü bulamayınca  son çeyrek. Guneylilet   sahneye çıktı Stambouli, eşitliği sağladı. Sol kanattan Belhanda ile kullanılan kornerde ön direkteki Charisis'in kafasından seken topu penaltı noktası üzerinde alan Stambouli, sol ayağıyla uzak köşeye yerden vurdu ve kaleci Ali Şaşal'ın yetişemediği top ağlarla buluştu.
Maç da  başka gol olmayınca puanlar dostça paylaşıldı.
Bunada şükür demek lazım kutlarım iki ekibinde.



Anahtar Kelimeler: SİVASSPOR .DEMIRSPOR DOSTCA