SIVASSPOR ACILI ADANA YEDI

SIVASSPOR  ACILI ADANA  YEDI

Sıvasspor bu Cumartesi mesaisinde Adana  da rakıbınden fark yıyerek taraftarını üzdü..

Yeni Adana stadyumunda Tugay Kaan Numanoğlu, Murat Tuğberk Curbay ve  Aleks Taşcıoğlu yönetti

Zevkli  ve bol gollü gecen musabakada üzülen taraf Yiğido oldu.

Adana Demirspor  Magomedaliev , Mohammadi, Semih, Gravilion, Atal ,Maestro, Michut, Emre Akbaba, Yusuf Erdoğan, Yusuf Sarı ve Mendoza ile baslarken

Sivasspor ıse Ali Şaşal , Uğur, Caner, Appindangoye, Murat Paluli, Charisis, Caktas, İbrahim, Menig, Aziz ve Koita ile çıktı,

Sivasspor karşısında da çıkışını sürdüren  Adana Demirspor'a üç puanı getiren golleri   Youcef Atal,     Yusuf Sarı,   Luis Nani ve   Emre Akbaba kaydetti.

Adana Demirspor iyi basladı ve öne geçti. Ceza sahasına çalımlarla sağ kanattan giren Atal'ın vuruşunda, kaleci Ali Şaşal Vural'ın uzanmasına rağmen meşin yuvarlak ağlarla buluştu .

Adananın atakları hıç kesılmedı Milad'ın sol kanattan kale sahası önüne gönderdiği topla buluşan Mendoza, istediği gibi vuramayınca savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.

Daha sonra sıvas oyunu dengeledı sol kanattan ceza sahasına yaklaşan Koita'nın yerden şutunda, top uzak direğin yanından dışarı çıktı.Milad'ın sol kanattan uzaktan şutunda, kaleci Ali Şaşal Vural topu kontrol etti.

Karşılaşmanın ilk yarısı, Adana Demirspor’un 1-0 üstünlüğüyle sona er

İkinci yarı Sıvas golle basladı ve koıtanın golu ile oyuna denge gldi.ama ev sahıbını golden sonra tutamadık  Adana Demirspor tekrar öne gectı  ikinci golü buldu. Yusuf Erdoğan'ın sol kanattan ortasında ceza sahasında Yusuf Sarı'nın kafa vuruşunda, meşin yuvarlak ağlarla buluştu:

kale sahası sol çaprazda  harıka oyun cıkaran Yusuf Sarı'nın vuruşunda, kaleci Ali Şaşal Vural'ın çeldiği topu Emre Akbaba tamamlamak istedi. Savunma tehlikeyi uzaklaştırdı.

Adana Demirspor farkı 2'ye çıkardı. Atal'ın sağ kanattan ceza sahasına yerden ortasında Nani'nin gelişine vuruşunda kaleci Ali Şaşal Vural'ın müdahalesine rağmen meşin yuvarlak ağlarla buluştu .

Son dakıkalarda  Adana Demirspor 4'üncü golü buldu. Yusuf Erdoğan'ın sol kanattan ortasında penaltı noktası civarında yükselen Emre Akbaba'nın kafa vuruşunda, meşin yuvarlak ağlarla buluştu Ve üzülen yiğido oldu



Anahtar Kelimeler: SIVASSPOR ACILI ADANA