SİVAS SEÇİME HAZIR HEDEF 30 MART!

SİVAS SEÇİME HAZIR HEDEF 30 MART!

Yarın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan?ın ilimizde yapacağı miting öncesinde Ak Parti Teşkilatlarında hareketlilik arttı. İlimizde mitinge hazırlık konusunda çalışmalar tüm hızıyla devam ederken, Çarşamba günü de Ankara?da önemli bir toplantı gerçekleştirild

Yarın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ilimizde yapacağı miting öncesinde Ak Parti Teşkilatlarında hareketlilik arttı. İlimizde mitinge hazırlık konusunda çalışmalar tüm hızıyla devam ederken, Çarşamba günü de Ankara’da önemli bir toplantı gerçekleştirildi. Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ın Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda yerel seçim hazırlıkları ve miting programı masaya yatırıldı.

Yerel seçimlere 38 gün kala siyasi hareketlilik de artmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyesi aday listelerinin belirlenmesinin ardından Ak Parti’de seçim çalışmaları hız kazandı.

Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın yarın ilimizde düzenleyeceği ilk miting için hazırlıklarını son sürat devam ettiren Ak Parti Teşkilatı önceki gün de Ankara’da önemli bir toplantıya katıldı.

Yerel seçimler yaklaştıkça, siyasi hareketlilik artmaya başladı. Çarşamba günü Ankara Arena Spor Salonunda Sayın Başbakan`ımızın katılımlarıyla gerçekleştirilen olan "Seçim Kampanyası" bilgilendirme toplantısına Ak Parti Sivas İl ve ilçe Teşkilatları ile Başkan adayları katıldı.

Arena Spor Salonundaki Seçim Kampanyası Bilgilendirme Toplantısı sonrasında akşam saatlerinde Ak Parti Sivas Milletvekilleri Mesude Nursuna Memecan, Hilmi Bilgin ve Ali Turan, İl Başkanı Ziya Şahin, İlçe Başkanları ile Belediye Başkan adayları Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ın başkanlığında koordinasyon toplantısına katıldı.

Bu toplantıda seçim süreci ele alınarak neler yapılması gerektiği masaya yatırıldı. Yarın Başbakan’ın katılacağı ve startını Sivas’tan vereceği miting ile ilgili gerekli hassasiyetler ve uyarılar dile getirildi.

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Belediye Başkan adayına verilen her oyun aynı zamanda Başbakan’a verileceğini, “Onun içindir ki bu süreçte desteğimizi artırarak, Sivas olarak Sayın Başbakan’ın ve partimizin arkasında sağlam ve güçlü olmamız gerekiyor” dedi.

Daha sonra hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi.