Sivas Postası`nın Zaferi

Sivas Postası`nın Zaferi

Özgür düşüncenin kalesi olan Sivas Postası Gazetesi’ni zaman haklı çıkarmaya devam ediyor. Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde görevli olan ve hakkında pek çok iddia bulunan Prof.Dr. Öcal BERKAN’ın Ana Bilim Dalı Başkanlığı göre

Özgür düşüncenin kalesi olan Sivas Postası Gazetesi’ni zaman haklı çıkarmaya devam ediyor. Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde görevli olan ve hakkında pek çok iddia bulunan Prof.Dr. Öcal BERKAN’ın Ana Bilim Dalı Başkanlığı görevinden alındığı bilgisine ulaşıldı.

 Sivas Postası Gazetesi’nin zaman zaman haber yaptığı Cumhuriyet Üniversitesinde haklılığımız ortaya çıkmaya başladı. Hakkında pek çok iddia bulunan ve hastaların şikâyet ettiği Prof. Dr. Öcal BERKAN görevli bulunduğu Ana Bilim Dalı Başkanlığı görevinden alındı.

Kalp Damar Cerrahisi Ana Bilim Dalı Başkanı olan Prof. Dr. Öcal BERKAN’ın bazı hastalar ve hasta yakınlarının şikayeti üzerine hakkında soruşturma bulunduğu ve bu soruşturmalara binaen görevden el çektirildiği bilgisine ulaşıldı.

Uzun zamandır hakkında benzer iddialar olmasına rağmen Rektör KOCACIK tarafından korunduğu iddia edilen BERKAN’ın son demde Ana Bilim Dalı Başkanlığı görevinden el çektirildiği vurgulandı.