SİVAS POSTASI SİNEMALARDA

SİVAS POSTASI SİNEMALARDA

Sivas Postası Her Yerde? Çekimleri ilimizde yapılan ve vizyona girdiği günden itibaren bir haftada 1 Milyondan fazla kişinin izlediği ?Düğün Dernek? filmine gazetemiz de konu oldu. Önceki hafta vizyona giren komedi filminin bir sahnesinde Rasim Öztekin?in

Sivas Postası Her Yerde… Çekimleri ilimizde yapılan ve vizyona girdiği günden itibaren bir haftada 1 Milyondan fazla kişinin izlediği “Düğün Dernek” filmine gazetemiz de konu oldu. Önceki hafta vizyona giren komedi filminin bir sahnesinde Rasim Öztekin’in filmdeki eşi kendisine “Sivas Postası’nda Manşet Olmaya Az Kaldı” diyalogunun yaşanması gazetemizin kamuoyunda ne denli takip edildiğini de ortaya koymuş oldu.

Çekimleri Sivas ve Erzincan’da yapılan ve önceki hafta Cuma günü de vizyona giren “Düğün Dernek” adlı filmde gazetemiz de konu oldu. Tüm Türkiye’de büyük yankı uyandıran komedi filminin bir sahnesinde “Sivas Postası’nda Manşet Olmaya Az Kaldı” diyalogu yaşandı.

Filmin çekimlerinden vizyona girmesine kadar ilimizde birçok medya kuruluşunda haberleri yapılan Düğün Dernek filmi, ilimizin ülke genelindeki tanıtımında da büyük rol oynadı. Filmde gazetemizden de bahsedilmesi kamuoyu tarafından ne kadar yakından takip edildiğini ortaya koymuş oldu.

İlimizde de büyük rağbet gören Düğün Dernek filmi özellikle Sivas halayı sahnesi ve film içerisindeki türküleriyle birçok kesimin dikkatini çekti. Çekimleri Sivas ve Erzincan’da yapılan film ilimizin tanıtımı noktasında da önemli bir rol üstlendi.

6 Aralık`ta vizyona giren ve ilk üç günde 572.838 izleyici ile buluşan BKM yapımı `Düğün Dernek` filmi ilk haftasını da 1.086.807 kişiyi sinema salonlarında kahkahalarla buluşturarak tamamladı.

Ahmet Kural ve Murat Cemcir`in başrollerini paylaştığı film vizyona girdiği günden bu yana izleyiciden büyük ilgi görüyor. Geçtiğimiz hafta İstanbul`un ardından İzmir, Köln, Eskişehir, Ankara ve Sivas`ta da seyircisiyle buluşmak için yola çıkan ekip gittiği her yerde izdihamla karşılandı. Filmin vazgeçilmez marşı haline gelen `Entarisi Dım Dım Yar` da sosyal mecralarda 6.843.534 kişi tarafından izlenerek en çok beğenilen videolar arasında.

Selçuk Aydemir`in yazıp yönettiği, Ahmet Kural ve Murat Cemcir ikilisine Rasim Öztekin, Devrim Yakut, Şinasi Yurtsever, İnan Ulaş Torun, Barış Yıldız, Zerrin Sümer gibi büyük bir kadrounun eşlik ettiği Sivas`ın olaylı düğünü `Düğün Dernek` beyazperde de sinemaseverlerle buluşmaya devam ediyor.



EMEĞİNİZE, YÜREĞİNİZE SAĞLIK
16.12.2013 09:32:10
Sivasın Doğrularının tarafı, yanlışlarının korkulu rüyası...İyiki varsın Sivas Postası...