SİVAS İÇİN NE YAPTI?

SİVAS İÇİN NE YAPTI?

Ulaştırma Bakanlığında uzun süre görev yapan hemşerimiz Habip SOLUK emekliliğini istedi. Duble yollar ile gündeme gelen Soluk, özellikle Zara yollarının yapılması ile konuşuldu. Lojistik Köy ve Çağrı Merkezi Vadisi oluşturamadığı için ise sık sık eleştiri

Ulaştırma Bakanlığında uzun süre görev yapan hemşerimiz Habip SOLUK emekliliğini istedi. Duble yollar ile gündeme gelen Soluk, özellikle Zara yollarının yapılması ile konuşuldu. Lojistik Köy ve Çağrı Merkezi Vadisi oluşturamadığı için ise sık sık eleştiri aldı.

 Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarı Habip SOLUK emekliliğini istedi. Çok önemli bir yerde olmasına rağmen, Sivas’a işlerlikli yatırımlar kazandıramayan Habip SOLUK, her ile yapılan duble yollar ile kamuoyu gündemine geldi. Sivas merkezde bazı okulların yapımında ve ihtiyaçlarının giderilmesinde aktif görev alan Habip SOLUK’u, beğenenler yanı sıra sert eleştiri gönderenlerde az olmadı.

Yüzeysel çalışmalar kamuoyu tarafından beğenilirken, işin teferruatını bilen birçok insan, aslında Habip SOLUK’un Sivas için büyük adımlar atmadığını dile getiriyorlar.Sivas’a Çağrı Merkezinin kurulmasında ön ayak olan Habip Soluk’un bunu Paşabahçe Yolu üzerine değil de, bir Çağrı Merkezi Vadisi oluşturarak buraya yapmasının daha faydalı olacağını dile getiriyorlar.

Hali hazırda bulunan çağrı merkezine ilaveten başka bir bölgede de çağrı merkezinin yapıldığı belirtilirken, bunların şehrin muhtelif yerlerine değil de, aynı merkeze yapılması gerektiği lakin Habip SOLUK’un, bunu gerçekleştiremediği vurgulanıyor.Diğer eleştiri alan bir konunun ise “Lojistik Köy” yatırımının Sivas’a kazandırılmaması. Bu konuda da Habip SOLUK’un işlerlikli çalışma içerisine giremediği vurgulanıyor.

Emeklilik akabinde siyasi mesajlar veren SOLUK’un vekillik şansı ise kamuoyunda pek mümkün bulunmuyor. Sivaslılar, şehrin yeni yüzler ve yeni idealler ile tanışması gerektiğini dile getiriyorlar..

 



Anahtar Kelimeler: Pazartesi SİVAS POSTASInda