SİVAS İçin Ne Yaptınız?

SİVAS İçin Ne Yaptınız?

Ak Parti Sivas´ta önemli başarı elde ederken, Ak Parti´nin iki başarısız isminin, bu başarıda katkıları olmadığı halde, katkıları varmış gibi kamuoyuna yansıtma yapmaları eleştiri alıyor.

 

Ak Parti´nin iki kadın siyasi aktörünün başarılı olmamalarına rağmen yerel siyasi arenada başarılı görünmeye çalışmaları, parti içinde hoş karşılanmıyor. Ak Parti Kadın Kolları Eski Başkanı Şadiye ÖZTÜRK´ün en büyük hayalinin Meclis olduğu bilinirken, bu anlamda şansının olmadığını bildiği halde, ara ara vekillik hesapları içinde olduğu kamuoyunca biliniyor. Şadiye ÖZTÜRK´ün yakın çalışma arkadaşı olan Semiha EKİNCİ´nin ise ticarette gösterdiği başarıya siyasette göstermediği vurgulanıyor.

Nursuna MEMECAN´ın danışmanlığı zamanında bile, şehir için zerre bir çabası olmayan EKİNCİ´nin,Kadın Kolları Başkanlığı da sönük geçiyor.

Cumhurbaşkanı ve Başbakan´ın isminin seçimleri aldığı kamuoyunda bilinirken, bu başarıdan pasif yerel siyasi aktörlerin de yararlandığı herkesçe vurgulanıyor.

Sivas´taki pek çok kuruma müdahale etmeleri her zaman eleştiri alan ÖZTÜRK ve EKİNCİ´nin, ticari ilişkilerinde parti ismini kullanıp kullanmadıkları ise merak konusu.

Geçtiğimiz aylarda SİVAS POSTASI´nın kamuoyuna ilan ettiği gerçekler ise hala açıklama beklemekte.

EKİNCİ´nin parti kimliğini kullanarak Rektör KOCACIK´tan ?CAFE? aldığı iddiasını SİVAS POSTASI gündeme taşımış ve buna EKİNCİ ise cevap verememişti.

Vekillik hayali için yanıp tutuşan bu iki ismin SİVAS için ne yaptıkları ise merak konusu.



Anahtar Kelimeler: SİVAS İçin Yaptınız
SKM Gerçekten İyi Çalıştı
15.12.2015 20:18:25
Önceki seçimlerde tam bir facia idi SKM. Koordinasyon değil adete koordinasyonsuzluk merkeziydi. Bu seçim gerçekten çok iyi idi. Başarıda SKMnin katkıları çok inkar edilemez.

taner
15.12.2015 20:55:18
SAHİ BU BAYANLARI ÜNİVERSİTEDE KAFE SAHİBİ OLARAK GÖRDÜM, BAYAĞI ÇALIŞMIŞLAR BELLİ::))

sefilix
19.12.2015 12:15:28
anlamadım ki kafe sahibi olmak suç mu? çalışmışlar çabalamışlar kafe açmışlar. Bakın unutmayın bu arkadaşlar yani ak partililer dini bütün insanlar kul hakkını bilen haramı helali bilen liyakatı bilen insanlar size soracak değiller ne etik ne değil diye.