FETÖ Ablaları Şehri Parsellemişler!

FETÖ Ablaları Şehri Parsellemişler!

SİVAS´ta FETÖ yapılanmasının en önemli ekonomik gücünü etkin bir KADIN DERNEĞİNİN yaptığı kermesler ve birebir çalışmalar ile elde ettiği bilgisine ulaşıldı. Şehirde etkin olan bayanlara da kanca atan FETÖ ablaları, onları organize ettikleri programlara d

 

   Yayın hayatına başladığı günden bu yana FETÖ yapılanmasının  gizli kodlarını deşifre eden SİVAS POSTASI GAZETESİ, bu yapının kılcal uçlarının perdelerini aralamaya devam ediyor. SİVAS´ta pek çok STK, resmi kurum görevlisi, mücahid olduğunu iddia eden makam mevki taklacıları, PARALEL yapı sohbetlerine katılıp şahsi ikbalini gerçekleştirme peşinde koşan zavallılar MAKLUBELERE kaşık sallayıp, video bantları izleyip ağlarken, SİVAS POSTASI Paralel yapı şehre çöktü diye haberler yapmış ve bu yapının EMNİYET ve ADLİYE uzantıları vasıtasıyla SİVAS POSTASI köşeye sıkıştırılmaya çalışılmıştı.

Haber Merkezimizin ulaştığı bilgiler ise yine çok çarpıcı.SİVAS´ta FETÖ yapılanmasının asıl unsurunun bir kadın derneği etrafında döndüğü ve bu derneğin KERMESLER ve birebir HİMMETLER vasıtasıyla yüklü miktarda maddi güç elde edip, yapıyı finanse ettiği bilgilerine ulaşıldı.

Şehirde gerek İŞ DÜNYASI gerekse SİYASİ etkin isimlerin eşlerini etkinliklerine dahil eden FETÖ ablalarının onların nüfuzlarını da ustaca kullandığı bilgileri edinildi.

SİVAS´ta etkin olan FETÖ ABLALARININ yapılanmasının, İL ABLASI, BÖLGE ABLASI ve İLÇE ABLASI olarak yapılandığı ve İL ABLASININ tam yetkili olduğu belirtilmekte.

Kız yurtları ve evlerde organize olunduğu ve özel istişare ekipleri ile KATALOG evliliklerinin de düzenlendiği vurgulanmakta.

Bünyelerindeki bekar kızların FETÖ yapılanması haricindeki evlilik yapmalarına sıcak bakılmazken, bu işleri yapan özel EVLİLİK ABLASININ olduğu ve bunun da haftalık olarak İL ABLASINA rapor verdiği bilgilerine ulaşıldı.

Bir katalog hazırlandığı ve bu katolog evliliklerinin İL İMAMI´nın onayından sonra faliyete geçtiği haber merkezimizin ulaştığı bilgiler arasında.

 Evliliklerde ÇİN TAKTİĞİ

Fetö Ablaları İL İMAMLARININ talimatı ile stratejik evlilikleri de ayarladıkları haber merkezimizin ulaştığı bilgiler arasında.Etkin ve geleceği parlak olan bürokratlarla evlilikler organize etmek için, bu ailelere sızdıkları belirlendi.

ÇİN Hükümdarlarının Orta Asya da Türk Devletlerini yıkmak için ÇİN GELİNLERİni Türk Hakanları ile evlendirme yoluna giderek onları içten feth etme taktiğini FETÖ ablalarının da kullandığı, HAKİM, SAVCI, BÜROKRAT gibi etkin isimleri evlilik yolu ile kontrol altına aldıkları vurgulanmakta.

Hatta stratejik evliliklerde hazırlanan KATALOGLARIN çok özel seçildiği ve güzel kızlardan oluşan öz geçmişlerin kataloglara eklendiği bilgileri edinildi.

Ablalar içinde İMAM Ablasının olmadığı da belirtilirken,ABLALAR tarafından toplanan paraların ERKEK İMAMLARA TESLİM edildiği bilgilerin ulaşıldı.

 



Anahtar Kelimeler: SİVAS Bunları Defa Duyacak