ŞİMDİ BİRLİK ZAMANI

ŞİMDİ BİRLİK ZAMANI

AK Parti Sivas 1. sıra milletvekili ve AK PARTİ TBMM Grupbaşkanvekili İsmet Yılmaz yaşanan büyük deprem felaketi sonrasında "Biz büyük Türkiyeyiz, yaralarımızı birlikte saracağız" dedi

Kahramanmaraş merkezli 7.9 büyüklüğündeki 10 ilde yıkıma sebep olan büyük deprem felaketi sonrası ülke adeta yasta.

İllerden gelen haberler her geçen dakika hasarın ne kadar büyük olduğunu gözler önüne sererken ülkemiz ve ilimiz siyasetinin önemli ismi TBMM Grup Başkan Vekili İsmet Yılmaz yaşanan bu felaket karşısında birlik mesajları verdi.

Yılmaz yaptığı açıklamada ilimizde de büyük şiddette hissedilen ve 10 ilde büyük yıkımlara neden olan deprem felaketi ile ilgili olarak “Biz Büyük Türkiyeyiz, Yaralarımızı Birlikte Saracağız.” diyerek birliktelik mesajları verdi.

Şimdi bizlere düşen zorda olana yardım etmektir diyen Yılmaz, yaşanan büyük depremin yaralarını hep birlikte gücümüzün yettiğince onaracağız dedi. Deprem bölgelerine yardımlarla ilgili olarakta Yılmaz ilimiz kurumları ile irtibat halinde olunması gerektiğinin altını çizdi. Yılmaz devletin kurumlarının bu büyük felaket sonrasında özverili bir şekilde çalıştığının altını çizerken AFAD'ın öncülüğünde arama kurtarma çalışmalarının tüm illerde sürdüğünün de altını çizdi. 



Anahtar Kelimeler: ŞİMDİ BİRLİK ZAMANI