SESİNLE HAYAT BULDU HAYATIM

SESİNLE  HAYAT BULDU  HAYATIM

SESİNLE HAYAT BULDU HAYATIM

İkinci baharım dediğim şu ömrümü gizemli sesinle, sedanla yaşıyorum. Bir bilsen gündüzlerim, gecelerim seninle, sesinin ahengiyle dopdolu?

Yalnız değilim artık gecelerin içinde, sen şu an yanımda olmasan da. Arada bir sesini duymak bana teselli, hayat buldu hayatım seninle, sesinle?

Doludizgin devam ederken bu hayat ne çok uğraş veriyoruz, her bir çabamızla. Her bir çabamız ve attığımız adımlarla?

Senelerin yorgunluğunun ardından kaderimin sıcacık tebessümüyle, öyle duygular yaşıyorum ki kendimle, düşüncelerimin ve duygularımın içinde sen. Nicedir bekler durur muş gönlüm meçhulde, gizemli sesini?

Hayatta ne çok yollar yürüyoruz, virajlara rastlasak da bütün bunların yanı sıra hayat her bir yönüyle yaşanası bambaşka. Hani derler ya acısıyla, tatlısıyla yaşanmaya değer?

Ne verirsen aynen iade ediyor, hayat sana. Ve işte bende öyle bir yerdeyim ki, duyguların ılık ılık aktığı bir meçhuldeyim. Meçhul diyorum, çünkü bilemem yarınlarım ne getirir bana?

Bir seher yeline kapılmış gidiyorum. Ne yerdeyim ne de gökte sakın bana çok görmeyin, ikinci baharımı yaşıyorum ben?

Bir ses ki ses oldu gecelerime, yüreğime. Sıcacık bir tebessüm dolu her bir sözünde, sözün özünde?

İçimde tatlı bir duygu anladım ki, sesinle hayatım rengini buldu. Oysa bir zamanlar renkler hep kahverengi tonuydu?

Duygularım kelime kelime cümleler dolusu. Hatırlaman için tekrarlıyorum, gecelerim seninle dolu, hele de gecelerimde yalnız değilim artık sesinle dopdoluyum?

Uzakta olsan bile dert değil, bilirim ki düşünürsün beni. Kim bilir belki bir gün sesin gibi görüntünde yakın olur. Öyle bir hal aldı durum bende, gün be gün duygularım bir fidan gibi narin bir şekilde büyümekte?

Bir zamanlar yalnızlığımın içinde aklım dardaydı, gönlüm ise firardaydı. Şimdilerde ise hayat beni öyle bir noktaya getirdi ki, doymak bilmiyor düşüncelerim duygularımın yoğunluğuyla?

Bir umuttur bende, her bir yeni günüyle umut deryasında her bir damlasıyla. O damlalar ki, benim yüreğimde coşkusuyla deli dolu çağlarcasına bir bilsen?

Bazen zorda olsa hayat, zorlukları bile bi başka güzel. Her şey mümkündür bu hayatta her günün ayrı bir demiyle?

Artık susmuyor yüreğim, duygularımın yoğunluğuyla her bir sözüm seni anlatır kelime kelime, cümlelerin her bir anlamıyla?

Seni hatırladıkça yüreğimde, dudağımda gizemli tatlı bir tebessüm belirir. Ve sesini her duyduğumda, sesinin ahengi alıp götürür beni o an, duygularımın deryası içinde?

Bazen kayboluyorum kendimle, o an diyorum ki gönlüme git gidebildiğin kadar yere. Bu ikinci bahar, ikinci şans hayatının sayfaları arasında, her bir sayfanın sedası içinde?

Gizemli sesinle hayat verirsin yorgun senelerimin bu durağında bana. Aksi sedanın tebessümüyle, ahengi yorgunluk bırakmadı artık bu bedende?



Anahtar Kelimeler: 0