SEÇİME KADAR DEĞİL ÖLENE KADAR

SEÇİME KADAR DEĞİL ÖLENE KADAR

Ak Parti Sivas Belediye Başkan adayı Sami Aydın Belediye Başkanlığına aday adaylığını koyan 8 kişi ile kahvaltıda bir araya geldi. Aday adaylarının programa gelmesinden dolayı teşekkür eden Aydın birlik ve beraberlik mesajları verdi. İl Başkanı Ziya Şahin

Ak Parti Sivas Belediye Başkan adayı Sami Aydın Belediye Başkanlığına aday adaylığını koyan 8 kişi ile kahvaltıda bir araya geldi. Aday adaylarının programa gelmesinden dolayı teşekkür eden Aydın birlik ve beraberlik mesajları verdi. İl Başkanı Ziya Şahin ise “Birlikteliğimiz seçim sonuna kadar değil, hepimizin ömrünün sonuna kadar devam edecek çünkü biz AK Partili insanlarız” dedi.

AK Parti Sivas Belediye Başkan Adayı Sami Aydın, 30 Mart 2014`te yapılacak yerel seçimlerde AK Parti`den aday adayı olan kişiler ile kahvaltıda bir araya geldi. Burada konuşan Aydın, "Birlik ve beraberliğimiz adına çok güzel bir tablo ortaya koydunuz. Bundan dolayı hepinizi kutluyoruz" dedi.

Paşabey Otel`de düzenlenen programa Belediye Başkan Adayı Sami Aydın`ın yanı sıra; aday adayları, İl Başkanı Ziya Şahin, İl Kadın Kolları Başkanı Şadiye Öztürk, İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Toraman, Merkez İlçe Başkanı İsmail Çapraz da katıldı.

Belediye Başkan Adayı Sami Aydın birlik ve beraberlik mesajı verdiği konuşmasında, "Bugün bu davete katılarak bizleri onurlandırdınız. Birlik ve beraberliğimiz adına çok güzel bir tablo ortaya koydunuz. Bundan dolayı hepinizi kutluyoruz" dedi.

AK Parti olarak Sivas`ta 8 aday adayı ile yola çıktıklarını belirten Sami Aydın, tüm aday adaylarının partilerine ve siyasi anlayışlarına çok büyük emeklerinin olduğunu söyledi.

Aday adaylığı sürecinin bir yarış olduğunu ifade eden Sami Aydın, "Ancak aday adaylarının partiyi yıpratmadan, kişileri rencide etmeden geçmesi esas olan ve takdire şayan olan durum. Bundan dolayı ben hepinizi tebrik ediyorum. Birçok arkadaşımızla karşılaştığımızda sohbetlerde bundan dolayı duyduğum memnuniyeti de zaman zaman ifade etmeye çalıştım. Bu tür yarışlarda nasibi olan bir şekilde temsilen ortaya çıkıyor" dedi.

İl Başkanı Ziya Şahin ise 2014 yerel seçimleri için aday adayı olan 8 kişi ile kahvaltıda buluşmayı arzu ettiklerini ifade etti.

Birlikteliklerinin uzun süre sürmesini temenni eden Ziya Şahin, "Birlikteliğimiz seçim sonuna kadar değil, hepimizin ömrünün sonuna kadar devam edecek çünkü biz AK Partili insanlarız her hal ve şartta birlikteyiz başbakanımız ile kader birlikteliğimiz var. Dolayısı ile önümüzdeki süreçte hem de daha sonrasında birlikteliğimiz devam edecek. Bütün aday adaylarımız, adayımıza desteklerini, birlikteliklerini bu toplantıya katılarak ortaya koymuşlardır. Hepsine ayrı ayrı şükranlarını sunuyorum" diye konuştu.



yüksel durna
6.12.2013 09:33:09
bozulmayan ortaklık suç ortaklığıdır. Rahmetli Erbakan hoca satıldıktan sonra kimler satılmaz ki

Çok acı bir tablo
6.12.2013 09:32:04
Ali kuruçay seni tebrik ederim.

Emrullah DURAN
6.12.2013 09:29:05
İlde ve protokolde ismim geçsin tanınan bilinen olayım öldüğümde cenazem kalablık olsun, bir yere gittiğimde farklı karşılanayım, çevre faydalı olmanın en etkili yolu deyip KAZANAMAYACAĞINI BİLE BİLE ADAY OLANLARI BAŞKANLIK, VEKİLLİK, MECLİK ÜYELİKLERİ GİBİ HER DÖNEMDE HER YERDE GÖRMEKTEYİZ.

ahmet
6.12.2013 09:28:28
boşversenize tamamen göstermelik...

Ali Kuruçay destekçileri
6.12.2013 18:42:40
Bizler akpartililer olarak aday adaylık süresinde Ali Kuruçay ı destekledik.ama Ali bey sana buradan sesleniyorum Neredesin sen gözlerimiz bu mutlu tabloda sizi aradı.neden yoktunuz bu güzel portrenin bu birliktelik resminin içinde .

Ali kuruçay destekçileri sizlere katılmıyorum
6.12.2013 18:42:29
Ali Kuruçay destekçileri kesinlikle size katılmıyorum .ali Kuruçay o tablodaki en dik duran adam .ne işi var orada .helal olsun sana Ali bey duruşunu bozmadın.

Ali Kuruçay kaybetmedi sivas kaybetti
6.12.2013 18:40:43
Ben Ali beyi seçim sürecinde tanıdım.tv programını izledim.gerçekten süper efendi ve Zeki bir insan.hele bir projesini dinledim mükemmeldi Sivas`ın sülfürük asitli çermik suyunu arıtma projesi .gerçekten Sivas`ı uçuracak bir proje .çermiğin yeterince değerlendirilememesinin nedeni suyunun sülfürük başarmış Alasitli olması .bunu damıtmayı i Kuruçay beyfendi .şimdi sami Bey`den ricam bu Engin bilgi ve tecrübeden faydalansın .ne demişler bilgi dağın yepesindeyse çıkıp alacan.ali beydeki projeleri alın faydalanın .yalnız sami bey sizi kınıyorum .herkesi çağırıyorsunuz içlerindeki en dolu insanı çağırmamışsınız Ali bey neden yok orada neden ayrımcılık yapıyorsunuz çok ayıp etmişsiniz.

yüz
6.12.2013 09:39:14
Görünen yüzler süper ama birde bunun görünmeyen tarafı var...

ziya haris
8.12.2013 09:35:40
Burhanettin kuru yu satanı bizde satarız.

ALPYİĞİT
9.12.2013 14:08:26
DOĞRU akp yeni kurulduya ölene kadar geçen seçimlerde hangi partilerdeydiniz