SEÇİM YAMASI

SEÇİM YAMASI

Sivas Belediyesi ne hikmetse yıllardır asfalt çalışması yapmadığı Toptancılar Sitesi?nde seçim öncesi yama çalışması yaptı. Belediye ekiplerince önceki gün yapılan asfalt yama çalışmasına buradaki işletmeciler tepki gösterirken, yapılan çalışmaların sadec

Sivas Belediyesi ne hikmetse yıllardır asfalt çalışması yapmadığı Toptancılar Sitesi’nde seçim öncesi yama çalışması yaptı. Belediye ekiplerince önceki gün yapılan asfalt yama çalışmasına buradaki işletmeciler tepki gösterirken, yapılan çalışmaların sadece seçim odaklı olduğu yorumlarının yapılmasına neden oldu.

Sivas Belediyesi seçime yaklaştığımız şu son günlerde yol ve kaldırım çalışmalarını hızlandırdı. Yıllardır çok kez eleştirilere neden olan Toptancılar Sitesi’nde önceki gün Sivas Belediyesi ekiplerince asfalt yama çalışması yapıldı.

Seçim öncesinde özellikle kent merkezinde Belediye’nin yol ve kaldırım çalışmalarını yoğunlaştırması vatandaşın da tepkisine yol açtı. Haber Merkezimize ulaşarak şikâyetlerini dile getiren vatandaşlar mevcut Belediye yönetiminin sadece yerel seçim odaklı çalışmalar yaptığı yorumlarında bulundu.

Özellikle Toptancılar Sitesi’nde yolların durumunun içler acısı olduğu belirtilirken, bu zamana kadar yapılmayan asfalt çalışmalarının seçime 10 gün kala yapılmasının manidar olduğu belirtildi.

Diğer taraftan, Tarihi Çorapçı Hanı civarında da dün akşam geç saatlere kadar kaldırım çalışmalarının sürdürülerek tamamlandığı belirtildi. Yine uzun süredir neredeyse hiçbir çalışma yapılmayan bu bölgede geçtiğimiz haftalarda Çorapçı Hanı’nın önündeki dükkânlar yıkılarak açılmıştı. Bu çalışmanın ardından şimdi ise kaldırımlarda kilit taşı döşemesi yapıldı.

BBP yönetimindeki Sivas Belediyesi’nin yaptığı bu çalışmaların seçim öncesine bırakılmasının kamuoyunu etkilemek olduğu belirtilirken, siyasilerin bu konularda daha duyarlı davranması gerektiği ifade ediliyor.