SEÇİM ÖNCESİ OY YATIRIMI

SEÇİM ÖNCESİ OY YATIRIMI

Sivas Belediyesi yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte oy toplama çalışmalarına hız kazandırdı. Geride kalan 4 yıl boyunca hizmet vermekten yoksul bir görünüm çizen Belediye yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte memleketin en ücra köşesine bile nasıl hizmet götürürüm derdine düştü.

İlimiz genelinde asfaltlama çalışmalarını devam ettiren Belediye hızını alamayarak özel mülklere de asfalt yapmaya başladı. Geçtiğimiz Perşembe günü Sivas Belediyesi’ne bağlı ekipler, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde bulunan Yıldız Bloklarında asfalt çalışması yaptı.

Birçok bölge sakini ise özel mülk olan Yıldız Blokları arasındaki yollarda asfalt çalışması yapılmasının doğru olmadığını burasının şahıs malı olduğu gerekçesiyle tepki gösterdi. Bu asfalt çalışmasının ardından Sivas Belediyesi’nin kişiye özel hizmet götürdüğü ve yaklaşan seçim öncesinde oy toplama telaşına girildiği yorumlarının yapılmasına neden oldu.

Diğer taraftan Belediye Paşa Fabrikası turlarına da devam ediyor. 64 mahallesi bulunan ilimizde birçok mahalle sakinini Belediye’nin imkânları çerçevesinde piknik yaptıran ve bütün masraflarını karşılayan Sivas Belediyesi yetkililerine Belediye’nin imkânlarını kendi çıkarları için kullanılmaya çalışıldığı gerekçesiyle de tepki gösteriliyor.



Anahtar Kelimeler:
KÜRŞAT
19.11.2013 17:44:42
Gitmeyen varsa muhtarlara bilgi versin

Levent Kara
20.11.2013 17:40:04
Hizmet etmezler belediye hizmet etmiyor dersiniz,hizmet eder hizmet ediyor dersiniz ya nasıl bir mantıktır bu??Zannedersin sizin yanlısı oldugunuz parti yapmıyor bunları 7/24 hizmet ediyor aynı şeyler sami aydın yapmıyormuydu seçim öncesi parke taş değiştirmiyormuydu??Çamur at izi kalsın mantıgı yanlış şunu unutmamak lazım çamur atarken önce sizin eliniz kirleniyor....Bu belediye kadar çalışan belediye geldimi sivasa? sami aydın dahil havuzdan başka ne yaptı yazık yazık EMEĞE SAYGI...

58
20.11.2013 17:23:57
SİVAS POSTASI sizin nasıl bir haber yaptığınıza ben karar veremedim nedeni ne derseniz özel mülk diye asfalt neden yapıyor deye haber yapıyorsun daha önceki bir haberindede başka bir yere asfalt yapmıyor diye eleştiriyordunuz.ASLINDA NE YAPACAĞINIZA ÖNCE KARAR VERİRSENİZ SİVASLA İLGİLİ HABER. KİŞİLERLE DEĞİL YANLI DEĞİL.SİVASLI KENDİ DÜŞÜNCESİNDE KARARINI SAYENİZDE VERDİ.