SEÇİM HİZMETE DÖNÜŞECEK

SEÇİM HİZMETE DÖNÜŞECEK

Seçimlerin ardından açıklamalarda bulunan Ak Parti İl Başkanı Ziya Şahin Sivas halkına teşekkür etti. 2 kat oy oranı ile seçimi aldıklarını belirten Şahin, ?Sivaslıların teveccühü ortaya çıktı. Sivas`ımızın büyük ilçeleri de alarak Sivas`ın hizmet bekledi

Seçimlerin ardından açıklamalarda bulunan Ak Parti İl Başkanı Ziya Şahin Sivas halkına teşekkür etti. 2 kat oy oranı ile seçimi aldıklarını belirten Şahin, “Sivaslıların teveccühü ortaya çıktı. Sivas`ımızın büyük ilçeleri de alarak Sivas`ın hizmet beklediğini, AK Partili olmak istediğini hemşerilerimiz gösterdiler” dedi.

Ak Parti’nin 30 Mart seçimlerini kazanmasının ardından Ak Parti İl Başkanı Ziya Şahin bir açıklama yaparak Sivas halkına teşekkür etti.

Seçimlerin demokrasinin olmazsa olmazı olduğunu söyleyen İl Başkanı Ziya Şahin, "Seçimle gelen seçimle gider. Milletin iradesinin sandığa yansıması bu. 5 yıllık süreçte emek veren, karınca kararınca hizmet eden herkse teşekkür ediyoruz. Emeklerine sağlık. Dün ki seçimde de gözüktü ki 5 yıl önceki seçim hissiyatın gereği olarak sandığa yansıdı ve Sivaslı gerçekten hizmet istediğini dün ki seçim de gösterdi. Bu da Sivaslının hem duygusallığını hem de akıllılığını ortaya koydu. Sivaslı hemşerilerime taktirlerinden, teveccühlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.

Sivas merkezde büyük bir oy farklı ile belediyeleri aldıklarını söyleyen Şahin, "2 kat oy oranı ile seçimi aldık. Dolayısı ile Sivaslıların teveccühü ortaya çıktı. Sivas`ımızın büyük ilçeleri de alarak Sivas`ın hizmet beklediğini, AK Partili olmak istediğini hemşerilerimiz gösterdiler. Şarkışla, Suşehri, Zara, Doğanşar muhalefetten partimize kavuştu. Hafik, Gölova, Akıncılar, Kangal partimizle devam edecek. Beldelerimizden de Yıldız, Güneykaya, Cemel aynı şekilde partimizle devam ediyor. İl genel meclisinde de merkezde 6-1 olmak üzere bir çok ilçede de il genel meclisinin tamamını alarak iyi bir netice hasıl ettik. 37 Belediye meclisinden 28`ini partimiz aldı. Belediye meclis üyemizde de şehrimiz için güzel kararlar çıkacak" dedi.

Şahin, yeni dönemde seçilen muhtarlara da görevlerinde başarı diledi.