SEÇİM HAREKATI RESMEN BAŞLADI

SEÇİM HAREKATI RESMEN BAŞLADI

Adaylığının kesinleşmesinin ardından Sivas kamuoyunda büyük yankı uyandıran Ak Parti Belediye Başkan adayı Mimar Sami Aydın sosyal medyadan yaptığı açıklamayla 30 Mart yerel seçim çalışmalarının dün itibariyle resmen başladığını açıkladı. Halkı arkasına a

Adaylığının kesinleşmesinin ardından Sivas kamuoyunda büyük yankı uyandıran Ak Parti Belediye Başkan adayı Mimar Sami Aydın sosyal medyadan yaptığı açıklamayla 30 Mart yerel seçim çalışmalarının dün itibariyle resmen başladığını açıkladı. Halkı arkasına aldığını aday tanıtım toplantısında gözler önüne serilen Aydın kamuoyundan büyük destek görmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz haftalarda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ak Parti Sivas Belediye Başkanı adayı olarak açıklanan Mimar Sami Aydın dün itibariyle seçim çalışmalarının resmen başladığını duyurdu.

Kendisine ait sosyal medya sayfalarında bir bilgilendirme yazısı yayımlatan eski dönem Belediye Başkanı Aydın, Ak Parti Sivas Seçim Koordinasyon Merkezi’nin kurulduğunu duyurdu.

Seçim çalışmalarının Pazartesi günü itibariyle resmen başladığını ifade eden AK Parti Sivas Belediye Başkan Adayı Mimar Sami Aydın, “Ak Parti’nin kuruluşundan bugüne, bu davaya gönül veren ve hizmet eden tüm yol arkadaşlarımız ile       biriz ve beraberiz… Çalışmalarımıza en küçük dahi katkısı ve desteği olacak herkese kapılarımız sonuna kadar açık olacaktır… Amacımız Hizmet, Davamız Kutsal, İşimiz, Gücümüz Sivas’tır” mesajını yayımladı.

Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ismini açıklamasının ardından Sivas kamuoyunda büyük bir coşku yaşatan Sami Aydın, aynı ilgi ve alakayı Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda düzenlenen Aday tanıtım toplantısında da görmüştü.

Salonu tıka basa dolduran Sivas halkı 30 Mart Yerel seçimlerinde Aydın’ın arkasında olduğunu belirterek desteklerini göstermişlerdi.



Nejat DEMİR
16.12.2013 09:32:45
Allahın izniyle Değerli İnsanlarımızın büyük teveccühü ve destekleriyle muvakkak olunacaktır...Sivasın hakkı ve haklı geleceği için, Allah yar ve yardımcınız olsun, Allah utandırmasın.