REVİZYON BU HAFTA YILMAZ ULAŞTIRMAYA

REVİZYON BU HAFTA YILMAZ ULAŞTIRMAYA

Geçtiğimiz hafta gerçekleşmesi beklenen Kabine Revizyonu ülke gündeminde yaşanan olaylar nedeniyle ertelendi. Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz?ın Ulaştırma, Haberleşme ve Denizcilik Bakanlığı görevine getirilmesi beklenen Revizyonda Ak Parti Milletvekili

Geçtiğimiz hafta gerçekleşmesi beklenen Kabine Revizyonu ülke gündeminde yaşanan olaylar nedeniyle ertelendi. Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ın Ulaştırma, Haberleşme ve Denizcilik Bakanlığı görevine getirilmesi beklenen Revizyonda Ak Parti Milletvekili Nursuna Memecan’ın ismi de Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı için konuşulmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta gerçekleşmesi beklenen kabine revizyonu gündeme gelen operasyonlar nedeniyle ertelendiği ve bu hafta içerisinde sonuçlandırılması bekleniyor. Ak Parti’de 3 Bakan’ın Yerel seçimler için aday gösterilmesinin ardından geçtiğimiz hafta gündeme gelen operasyonlarda bazı Bakanların oğullarının isminin geçmesiyle birlikte revizyonun da gecikmeye uğradığı belirtiliyor.

Bu hafta içerisinde sonuçlandırılması beklenen Kabine Revizyonunda Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ın Ulaştırma, Haberleşme ve Denizcilik Bakanlığı görevine getirilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Milli Savunma Bakanlığı görevi boyunca yoğun mesaisine rağmen her fırsatta Sivas için de çaba gösteren Bakan Yılmaz’ın bundan sonraki süreçte Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olarak görevine devam etmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Diğer taraftan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı görevinden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na adaylığı açıklanan Fatma Şahin’in yerine ise birkaç isimle birlikte AK Parti Sivas Milletvekili Mesude Nursuna Memecan’ın da ismi konuşulmaya devam ediyor.

Kabine revizyonunun genişlediği ve geçtiğimiz hafta yapılan operasyonların ardından üç bakanın da “gidecekler” listesine alındığı iddia edilirken, kulislerde görevden alma ve kabine içi kaydırmalarla birlikte 10 Bakan’ın görev yerinde değişiklik yapılacağı ifade ediliyor.

Kabine revizyonunda yerel seçimlerde Hatay’da aday gösterilen Adalet Bakanı Sadullah Ergin’in yerine Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ veya Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop’un, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın yerine Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ın, Gaziantep için aday gösterilen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’in yerine Fazilet Dağçı Çığlık veya Halide İncekara’nın adı geçiyor

 İsmet Yılmaz’dan boşalan Milli Savunma Bakanlığı’nın yanı sıra son operasyonlarda oğulları gözaltına alınan Zafer Çağlayan, Erdoğan Bayraktar, Muammer Güler’in yerine ise Mahir Ünal, Nurettin Canikli, Haluk İpek ve Ahmet Aslan’ın ismi gündeme geliyor.



serhat
22.12.2013 09:16:05
başbakanımız emniyetteki abileri temizlesin..sıra milli eğitimdeki abilerde başta da sivas mem müdüründe ..buraya kadarmış malum destekli müdürler..güle güle size

murat
23.12.2013 17:41:15
sayın Serhat kardeşim o emniyetteki abiler kimse ya onlar haklıysa,gerçekten yolsuzluk,rüşvet vs.varsa.şube müdürlerinin,emniyet müdürlerinin ve savcının görevden alınması biraz abes değil mi?bu tür konularda tek taraflı düşünmek her zaman zarar getirir.

sefilix
23.12.2013 09:15:22
Serhat bey buradan anlaşılıyor ki emniyette falan bir kadrolaşma olmuş. meb de de olduğunu itiraf ediyorsunuz. o kadroları imha edip sürüp yerlerine kimi getireceksiniz. bu kadroları siz atamadınız mı? onuda mı chp mhp israil dış güçler abd falan atadı. bu arada sırf cemaat ve abilere mi kadro verdiniz başka cemiyetler cemaatler örgütler hangi kadrolara verildi bu kadrolar nasıl paylaştırıldı. işi ehline vermek diye bir şey duydunuz mu. kul hakkı diye bir şey var haberiniz var mı? haberiniz varda buradaki kuldan anladığınız sadece sizin gibi düşünenler ve size oy verenler mi? size oy vermeyenler kardeşiniz değil mi? Onların hakkı yok mu? neden bu tip oyunlar hep size yapılıyor? neden bu kadar paniklediler? Bu paranoya neden sadece sizde var? sizinkiler rahmetli Erbakanı terkedip giderken hiç bir oyun hissettiniz mi? Bu da israilin oyunu abd oyunu olabilri miydi? sorular çoğalırda ben eminim bunların hepsine cevap verirsiniz. ama bir hesap günü olduğunu unutmayın lütfen. Allah kul hakkıyla gelmeyin diyor karşıma. Dikkat edin... Müslüman hakkıyla size oy verenin hakkıyla sizin cemaatin partinin grubun hakkıyla demiyor. kul hakkıyla diyor. Ve ne diyor Rabbim hiç düşünmez misiniz? düşünün lütfen.