PARTİLER KAPIŞIYOR VATANDAŞ YARALANIYOR

PARTİLER KAPIŞIYOR VATANDAŞ YARALANIYOR

PARTİLER KAPIŞIYOR VATANDAŞ YARALANIYOR

Siyasi partilerin İstasyon Caddesi?nde stant çekişmeleri devam ederken, yaşanan olumsuzluklar artık vatandaşın canını sıkmaya başladı. Geçtiğimiz hafta yine iftardan sonra açılan stantlardan bir tanesi rüzgarında etkisiyle buradan geçen vatandaşların üzerine devrildi. Herhangi bir yaralanmanın yaşanmadığı kazanın ardından vatandaşlar artık duruma isyan noktasına geldiler.

Yerel seçim çalışmalarını sürdüren ilimizdeki siyasi partiler adeta stant düellosuna çıkmışçasına çalışmalarını sürdürüyor. İftardan sonra İstasyon Caddesi?nde adeta stant kavgasının yapıldığı belirtilirken, vatandaşlar ise artık bu işten fazlasıyla rahatsız olduklarını dile getiriyorlar.

İlimizdeki siyasi partilerin neredeyse tamamı önümüzdeki yıl yapılacak yerel seçimler için çalışmalarına hız kazandırdı. Geçtiğimiz haftalardan itibaren siyasi partiler şehrin en işlek yeri olan İstasyon Caddesi?nde stant açmaya başladılar.

Birçok siyasi parti özellikle iftar vaktinden sonra gece geç saatlere kadar stantlar açık kalmaya devam ederken, bu çalışmalardaki sorumsuzluğun bedelinin vatandaşın ödemesi de tepki gösterilmesine neden oluyor.

Geçtiğimiz günlerde her zaman olduğu gibi yine akyam iftardan sonra İstasyon Caddesi üzerinde birçok siyasi parti stant açmıştı. Kimisi üye yapmak için çaba gösterirken, kimileri de vatandaşa broşür dağıtma derdine düşmüştü.

Siyasi partiler tarafından açılan bilinçsiz stantlardan bir tanesi rüzgârın etkisiyle buradan geçen insanların üzerine düşmesi kısa süreli panik yaşanmasına neden oldu. Yaşanan olayda ciddi bir yaralanmanın olmamasına rağmen buradaki vatandaşlar, parti yetkililerine sert eleştirilerde bulundu.

Siyasi partilerin açmış oldukları stantlardan rahatsız olduklarını belirten vatandaşlar, artık yetkililerin bu konuya el atması gerektiğini savunarak, parti yetkililerinin artık işin dozunu kaçırdıklarını ve içi stant kavgasına dönüştürdüklerini dile getirdiler.



Anahtar Kelimeler: 0