PARAYLA ÇAKMA ÖDÜL ALMADIK!

PARAYLA ÇAKMA ÖDÜL ALMADIK!

AK Parti Belediye Başkan Adayı mimar Sami Aydın geçtiğimiz günlerde katıldığı bir tv programında isim vermeden mevcut Belediye?yi eleştirdi. Eski dönemde yapılan Paşabahçe, Ak-Su, Kent Meydanı ve Gıda Bankası gibi birçok projenin önemli kurum ve kuruluşla

AK Parti Belediye Başkan Adayı mimar Sami Aydın geçtiğimiz günlerde katıldığı bir tv programında isim vermeden mevcut Belediye’yi eleştirdi. Eski dönemde yapılan Paşabahçe, Ak-Su, Kent Meydanı ve Gıda Bankası gibi birçok projenin önemli kurum ve kuruluşlar tarafından ödüle layık görüldüğünü belirten Aydın, “Biz parayla çakma derneklerden ödül almadık” dedi. Aydın, Ak-Su Projesi’nin Dünya Su Örgütü tarafından ödüle layık görüldüğünü belirtirken Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından da ödül olarak iş makinesi hediye edildiğini belirtti.

Ak Parti Sivas Belediye Başkan Adayı Mimar Sami Aydın geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında mevcut Belediye yönetimini üstü kapalı eleştirdi.

Eski dönem Belediye Başkanı Mimar Aydın, o dönemde ilimizde herkesimin halay olarak nitelendirdiği birçok projesi Sivas’a kazandırarak birçok ödüle layık görüldüklerini belirtti.

Özellikle Kent Meydanı Projesi, Paşabahçe Projesi ve Ak-Su Projesi’nin birçok ilde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından örnek gösterildiğini belirten Mimar Aydın, bu projelerin birçok ödüle de layık görüldüğünü kaydetti.

Ak-Su Projesinde Dünya Su Örgütü’nden ödül aldıklarını belirten Mimar Aydın, yine Ak-Su Projesi’nde Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü’nden de ödül aldıklarını belirtti. Paşabahçe ve Kent Meydanı Projeleri’nin de birçok ödüle layık görüldüğünü belirten Aydın, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından ödül olarak iş makinesi hediye edildiğini belirtti.

Kendi dönemlerinde aldıkları her ödülün önemli kurum ve kuruluşlardan layık görüldüğünü kaydeden Ak Parti Belediye Başkan Adayı mimar Sami Aydın, “Parayla size ödül veren çakma derneklerden değil, Ak-Su’da Dünya Su Örgütü’nden ödül aldık. DSİ Genel Müdürlüğü’nden ödül aldık. Başbakan Erdoğan hediye olarak İş makinesi gönderdi” dedi.

Üstü kapalı mevcut Belediye yönetimini eleştiren Mimar Aydın, kendi dönemindeki projelerin tüm Türkiye’ye örnek gösterildiğini belirtti. Bilindiği üzere mevcut Belediye Başkanı Doğan Ürgüp’te 5 yıllık süreç içerisinde bazı STK’lardan yılın Belediye Başkanı Ödülü’ne layık görülmüştü.

Geçmişte başarılı bir dönem yaşadıklarını belirten Aydın, hayat geçirdikleri projelerden ötürü 30’u aşkın ilde Belediyecilik konusunda seminerler verdiğini belirtti. Yaptıkları başarılı projelerden ötürü birçok il ve Büyükşehir Belediyesi’nden tebrik aldıklarını belirten Aydın, özellikle Ak-Su, Paşabahçe ve Gıda Bankası ile ilgili tecrübelerini birçok il yöneticileriyle de gururla paylaştıklarını ifade etti.