OTEL YIKILDI ÇUKUR BIRAKILDI

OTEL YIKILDI ÇUKUR BIRAKILDI

OTEL YIKILDI ÇUKUR BIRAKILDI

Kepçeli mevkiinde bulunan Fethi Akyüz Caddesi ile Celal Bayar Caddesinin kesiştiği noktada bulunan bazı otel ve dükkanlar, bölgede bulunan dört yol kavşağının genişletilmesi için yıkıldı. Ancak yıkım işleminden sonra alanın öylece bırakılması tehlikelere davetiye çıkaracak bir duruma neden oldu.

Belediye Fethi Akyüz Caddesi ve Celal Bayar Caddesinin kesiştiği noktadaki dört yol kavşağının genişletilmesi için bir çalışma başlattı. Yol kenarında bulunan Evin Otel ve bazı dükkânlar için yıkım kararı alan belediye yaklaşık 2 hafta önce Evin Otel?i yıktı.

Trafiğin rahatlatılması amacıyla yapılan bu işlem otel ve dükkan sahipleri ile anlaşmaya varıldığından dolayı herhangi bir mağduriyet yaşanmazken ve trafik çilesine bir nebze de olsa rahatlık getireceğinden memnuniyet verici olarak karşılanırken yıkım işlemi sonrası alanın öylece bırakılması tedirginlik yarattı.

Yolun genişletilmesi ve Celal Bayar Caddesinin rahatlatılması için gerçekleştirilen yıkım işleminin ardından  bölgedeki enkaz temizlenmedi ve yıkılan alan etrafında herhangi bir uyarıcı şerit çekilmedi. Enkazın bulunduğu alan ise bu haliyle tehlikeye davetiye çıkarıyor. Çünkü otelin bulunduğu alanda bodrum katına inen zemin yıkılmadığından dolayı zemin yanında bulunan büyük boşluk kazalara davetiye çıkarıyor. Akşam saatlerinde bölgeden geçen vatandaşların çukuru görmemesi durumunda bu çukur içine düşebilme ihtimali çevre sakinlerini tedirgin ediyor. Belediyenin bir an önce ya bu bölgeye şerit çekmesi ya da beton zeminin de yıkarak bu tehlikeyi önlemesi gerekiyor. Aksi halde herhangi bir vatandaşın akşam saatlerinde bu alandan geçerken çukura düşmesi ve yaralanmasının faturası belediyeye kesilebilir.



Anahtar Kelimeler: 0