ÖRNEK VEKİL MEMECAN

ÖRNEK VEKİL MEMECAN

Ak Parti Sivas Milletvekili Mesude Nursuna Memecan, yoğun çalışma temposunda Sivas?a vakit ayırmaya devam ediyor. Memecan bu girişimleriyle birlikte bulunduğu mevkiiyi çıkar makamı olarak gören birçok vekile de örnek teşkil ediyor. Geçtiğimiz hafta AKPM?d

Ak Parti Sivas Milletvekili Mesude Nursuna Memecan, yoğun çalışma temposunda Sivas’a vakit ayırmaya devam ediyor. Memecan bu girişimleriyle birlikte bulunduğu mevkiiyi çıkar makamı olarak gören birçok vekile de örnek teşkil ediyor. Geçtiğimiz hafta AKPM’deki sünnet tartışmalarındaki dik duruşunun ardından Kurban Bayramı öncesinde gerek ilçe gerekse il merkezinde ziyaretlerde bulunmaya devam ediyor.

İlimiz Ak Parti Milletvekillerinden Mesude Nursuna Memecan yoğun çalışma programıyla birçok vekile örnek olmaya devam ediyor. Bir anını boşa geçirmeyen Memecan, yurt dışında katılmadığı program kalmadığı gibi her bulduğu fırsatta ilimizde de temaslarda bulunmaya devam ediyor.

Günümüz siyasetinde birçok vekil bulunduğu makamı kendi şahsı çıkarları doğrultusunda eşinin dostunun çıkarları doğrultusunda kullanmaya ve koltuk sevdası peşinde koşmaya devam ederken, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ve yine ilimiz Milletvekillerinden Nursuna Memecan’da örnek teşkil etmeye devam ediyor.

Her fırsatta Sivas için hizmet etme yolunda ilerleyen Milletvekili Memecan geçtiğimiz günlerde de yine gerek ilçe gerekse il merkezlerinde birçok temasta bulundu. Memecan Yıldızeli ilçesine yaptığı ziyarette, Kaymakam Mehmet Gökhan Zengin, Belediye Başkanı Selim Baş ve Ak Parti İlçe Başkanı Zahit Doğan tarafından Hükümet Konağı önünde karşıladı.

Memecan, Kaymakam Mehmet Gökhan Zengin`e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında Milletvekili Memecan, Kaymakam Zengin`e yeni görev yerinin hayırlı olması temennilerinde bulundu. Yıldızeli`nin büyük bir ilçe olduğunu belirten Memecan, Kaymakam Zengin`e çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Zengin ise Milletvekili Memecan`a çalışmaları hakkında bilgi verdi. Bunun yanı sıra devam eden ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında görüşüldü.

Milletvekili Memecan daha sonra Yıldızeli Belediyesi`ni ziyaret etti. Belediyede yapılan ziyarette Başkan Selim Baş çalışmalar hakkında bilgi verdi. Burada yapılan ziyaretin ardından Milletvekili Mesude Nursuna Memecan ilçeden ayrıldı.

Sonrasında ilimizin önde gelen STK’larından olan Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu’nu da ziyaret eden Memecan, burada Oda’nın çalışmaları konusunda bilgi aldı.

TSO Meclis Başkanı Necati Şahin, Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyelerinin katıldığı ziyarette karşılıklı görüş alış verişinde bulunan Milletvekili Memecan ile TOBB ETÜ Fakültelerinin açılması konusunda yapılan çalışmalar değerlendirildi.

Sonrasında da Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık’ı makamında ziyaret eden Ak Parti Sivas Milletvekili Mesude Nursuna Memecan, Divriği Nuri Demirağ Meslek Yüksek Okulu’nda ki çalışmalar ile açılması planlanan bölümler ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Demirci, C.Ü. Sivas Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Halil İbrahim Acar, Divriği Nuri Demirağ Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Yakup Cebeci ve Milletvekili Danışmanı Semiha Ekinci’nin de katıldığı ziyarette Rektör Prof. Dr. Kocacık, Milletvekili Memecan’a çalışmalar hakkında bilgi verdi.