ONUN VİLLASI VAR HEM DE İKİZ

ONUN VİLLASI VAR HEM DE İKİZ

Geçtiğimiz yıl içerisinde Üniversite yolu üzerinden 1 adet ikiz villa satın alan mevcut Belediye Başkanı Doğan Ürgüp?ün önümüzdeki seçimlerin ardından ilimizden ayrılıp ayrılmayacağı merakla bekleniyor. Söz konusu arazi imarda yeşil alandan villa alanına

Geçtiğimiz yıl içerisinde Üniversite yolu üzerinden 1 adet ikiz villa satın alan mevcut Belediye Başkanı Doğan Ürgüp’ün önümüzdeki seçimlerin ardından ilimizden ayrılıp ayrılmayacağı merakla bekleniyor. Söz konusu arazi imarda yeşil alandan villa alanına dönüştürülmesinin ardından bir firmaya satılmış, sonrasında ise villa kent oluşturulmuştu. Başkan Ürgüp ise sonrasında buradan bir adet ikiz villa satın almıştı…

2009 yılı yerel seçimleriyle birlikte Sivas Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Doğan Ürgüp’ün önümüzdeki ay 30 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimleri kaybetmesi halinde ilimizde kalıp kalmayacağı merak ediliyor.

Zira bilindiği üzere geçtiğimiz yıl mevcut Belediye Başkanı Doğan Ürgüp’ün ilimizde bir villa aldığını kamuoyuna duyurmuştuk. Bu haberimizle ilgili tarafımıza gönderilen yazıda Belediye Başkanı olarak görev yapan Ürgüp’ün bundan sonraki yaşantısını da Sivas’ta geçireceği ifade ediliyordu.

Ekonomik durumu ve Belediye Başkanlığı öncesindeki ticari hayatı tüm kamuoyun tarafından bilinen Ürgüp’ün ilimizdeki istediği konutu alacak ekonomik durumunun olduğu belirtilen yazıda Üniversite yolu üzerinde villa aldığı da doğrulanmıştı.

İkiz villa olarak inşa edilen yapıyla alakalı mevcut Belediye Başkanı Ürgüp’e satışının yapıldığını doğrulayan ilgili firma ise söz konusu alanın imarıyla alakalı da bilgiler sunmuştu.

Söz konusu villaların bulunduğu alan Sinan Özercin’in Sivas Belediyesi’ne talebi doğrultusunda 07.01.2011 tarihinde imarda yeşil alandan villa alanına dönüştürülmüştü.

İmarında değişiklik yapılan söz konusu alan sonrasında bir başka firma tarafından satın alınarak villalar yapılmıştı. Villaların yapımını tamamlayan ilgili firma sonrasında ise bu alandan 1 Adet ikiz villayı mevcut Belediye Başkanı Doğan Ürgüp’e satışını gerçekleştirmişti.

Hatta ve hatta Doğan Ürgüp’ün aldığı villayla ilgili satış sözleşmesinin de bulunduğu belirtilirken, yine Ürgüp’ün herhangi bir yanlış anlaşılmaya mahal vermemek için örf ve adetlerimiz gereğince pazarlık dahi yapmayarak tüm müşterilere sunulan fiyat üzerinden villayı satın aldığı ifade edilmişti.

Belediye Başkanı Ürgüp tarafından gönderilen ilgili yazıda belirtildiği üzere önümüzdeki yerel seçimlerin ardından ilimizde ikamet etmeye devam edip etmeyeceği veya şehirden ayrılıp ayrılmayacağı merakla bekleniyor.