ÖĞRENCİLERDEN MİNİK KUTLAMA

ÖĞRENCİLERDEN MİNİK KUTLAMA

ÖĞRENCİLERDEN MİNİK KUTLAMA

Reşat Şemsettin Sirer İlkokulu öğrencileri Öğretmenler gününü kutladı. 24 Kasım öğretmenler günü hafta sonuna denk gelince öğrenciler bir gün önceden öğretmenlerinin öğretmenler gününü kutladı. Öğretmenler günü münasebetiyle Reşat Şemsettin Sirer İlkokulu 1/B sınıfı öğrencileri aileleriyle birlikte sınıf içerisinde etkinlik düzenledi.

Sınıf annesi Esra Ersoy ve diğer annelerin katılımıyla minik öğrenciler, Öğretmenliğinin ilk yılında olan Semih Kasar?a ?Öğretmenim Canım Benim? şarkısını söylediler ardından kendi yaptıkları resimlerini öğretmenlerine takdim ettiler.

Öğrencilerin ve velilerin ilgisi karşısında mutluluk yaşayan Kasar, öğretmenlik mesleğinin emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen, öğreten ve öğrenen arasında güven ve sevgi ilişkisine dayanan bir meslek olduğunu belirterek, "Öğretmenlik, en onurlu mesleklerden biridir" dedi.

Sınıf annesi Esra Ersoy, "Dünya genelinde milletlerin gelişmişlik düzeylerinin eğitimlerine verdikleri önemle ölçüldüğünü vurguladı ve geleceğimizin ve uygarlığımızın gerçek mimarı, öğretmenlerimizdir bu yüzden bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyoruz" dedi.



Anahtar Kelimeler: 0