O YANA DA BU YANA DA SALLA!

O YANA DA BU YANA DA SALLA!

O YANA DA BU YANA DA SALLA!

Geçtiğimiz haftalarda Cumhuriyet Üniversitesi?nde yapılan bir araştırmayla Üniversite ile şehir arasında ulaşımı sağlayan Halk Otobüslerinde yaşanan sıkıntılar gündeme gelmişken, şimdi de sosyal medya da öğrencilerin Ankara Havaları eşliğinde oynayarak merkeze gelmeleri gündeme oturdu.

Sosyal paylaşım sitelerinde kısa sürede çok fazla izlenen video da otobüste bulunan öğrencilerin tamamı Ankara havasıyla oynamaya devam ederken, ?Bize her yer eğlence? şeklinde tempo tuttular.

Bu videonun geçtiğimiz haftalardaki bir konser sonrası çekildiği öğrenilirken, şoförün oyun havasını yüksek sesle açmasının ardından öğrencilerinde konser sonrası otobüste de oynamaya devam ettikleri öğrenildi.

Sosyal paylaşım sitelerinde yayımlanan videoda şu ifadelere yer verildi:

?Kampüsten şehir merkezine yaptıkları yolculuk sırasında halk otobüsünde çalan oyun havasının amacını aşmasını sağlayan öğrenciler ortamda ?ohh yandan yandan, elleri göreyim elleri, gır gaşıhları, hüuuu, hoop, hoppaaa? sesleriyle birlikte Türkiye?nin ne kadar eğlenceli bir ülke olduğunu kanıtlıyorlar.

Bilumum eğlence, şoförün aracı sağa çektikten sonra diğer şoförlerin şaşkın bakışı ve kornalı selamları arasında öğrencilerle halay çekmesiyle sona eriyor. Başka bir ülkenin insanına bunu asla açıklayamayacağıma eminim. Cennette sürekli oyun havası çalması dileğiyle? İyi seyirler.?

Halk otobüsündeki bu eğlencenin yanı sıra otobüs şoförünün de konuşmaları oldukça dikkat çekiyor. Şoförün Konuşmaları:

?(00:13) -Lan yavaş lan, arabanın sallanışa bah.

(00:34) -Bahale? Bahale, vidyoya mı çekiyon... Benimkine blütutla at

(02:10) -La bi susun laaayynn? La bi sus bi şey diyecem... Babağaaan! La bi suss? Telefona çeken varsa benim telefona, bulütutuna atacah... Yoksa valla indirmem!?



Anahtar Kelimeler: 0