NİYET HAYIR, AKIBET HAYIR

NİYET HAYIR, AKIBET HAYIR

Seçim çalışmaları kapsamında gazetemize ziyarette bulunan Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Ali Kuruçay, niyet hayır, akibet hayır düşüncesiyle bu göreve talip olduklarını belirten Kuruçay, önümüzdeki yıl yapılacak yerel seçimlerin Sivas adına hayırlı o

Seçim çalışmaları kapsamında gazetemize ziyarette bulunan Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Ali Kuruçay, niyet hayır, akibet hayır düşüncesiyle bu göreve talip olduklarını belirten Kuruçay, önümüzdeki yıl yapılacak yerel seçimlerin Sivas adına hayırlı olmasını temenni ederek, ilimizin hak ettiği dereceye gelmesi gerektiğini belirtti.

Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı İş adamı Ali Kuruçay, gazetemize ziyarette bulundu. Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürdüklerini belirten Kuruçay, ilimizdeki seçim öncesi dönemiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz haftalarda Ak Parti’den Belediye Başkanlığı’na talip olduğunu belirten Kuruçay, Sivas’ın kendi emsalindeki illerden fazlasıyla geride kaldığını belirterek, Ak Parti iktidarı döneminde Sivas’ın daha fazla olanaklardan faydalanması gerektiğini vurguladı.

İnşaat Mühendisi olan Kuruçay, mesleği gereği Sivas’ın sorunlarını en iyi bilenlerden birisi olduğunu belirterek, “Belediyecilikte en temel ilke doğru karar verip, hızlı icra etmek en önemli prensiptir. Yanlışlarda israr etmek, şehrimizin değerlerini heder ederek geleceğimizi telafisi mümkün olmayan hatalarla zayi etmek bilinçsizlik veya acemilik ürünüdür. Kaybedecek hiçbir zamanımız yoktur” dedi.

Büyük bir yoğunlukla seçim çalışmalarına devam ettiklerini belirten Ali Kuruçay, önümüzdeki yıl 30 Mart’ta yapılacak seçimlerin Sivas açısından da çok önem arz ettiğini belirtti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan dönemiyle birlikte ülke olarak çok iyi bir noktaya geldiklerinin altını çizen Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Kuruçay, “Cumhuriyet tarihi boyunca Türkiye`de hep beraber yaşadığımız ve şahit olduğumuz en parlak ve en başarılı üçüncü dönem olan Ak Parti iktidarından daha fazla istifade etmek ve yararlanmak için Sivaslı olarak bu fırsatı çok iyi değerlendirmeliyiz” dedi.

Doğduğu, büyüdüğü ve iş hayatını devam ettirdiği Sivas’ta vefa borcunu ödemek için bu göreve talip olduğunu belirten Kuruçay, Sivas’a daha üst düzeyde hizmet etmek ve katkı sağlamak amacında olduğunu belirtti.

Aklıselim bir şekilde hareket edilmesi gerektiğini belirten Kuruçay ziyaretinde şu ifadelere yer verdi:

“Önce şehrimizi seveceğiz sonra şehrimizi geliştirme ve büyütme için elimizden gelen bütün gayreti göstermeliyiz. Sivas halkı zenginleşirse belediyede zengin olur, o nisbette hizmetler artar. İstişare yaparak ortak akılla işleri zorlaştırmadan problemleri çözme yolunu seçmeliyiz, bizler birbirimizi sevmeliyiz anlaşacağımız konularda yoğunlaşmalıyız. Anlaşamadığımız konularda inatlaşmadan ve hınç alma düşüncesi taşımadan uzlaşma yollarını bulmalı ve bu hususta büyük gayretler göstermeliyiz.Bizler kavga etmeyi değil en güzeli yakalamada yarış ederek şehrimizi en iyi noktalara taşımayı hedeflemeliyiz.”



adem
8.11.2013 09:27:34
ins baskanımız olurusnuz sıvasa ve sıvaslılara tek kurtulus tek hızmetkar baskan sizsiniz allah hayırlı ugurlu etsın.