MİNİK ORTAKTA LİSTE HAZIR

MİNİK ORTAKTA LİSTE HAZIR

Yıllardır aydınlatılamayan Muhsin Yazıcıoğlu suikastinden çok Cumhur ittifakını koruyan kollayan imar affı için dilekçeler veren Destici seçim listesini hazırladı.

Yıllardır aydınlatılamayan Muhsin Yazıcıoğlu suikastinden çok Cumhur ittifakını koruyan kollayan imar affı için dilekçeler veren Destici seçim listesini hazırladı. Ancak 2009'dan bu yana tam 14 yılda iktidarla yediği içtiği ayrı gitmeyen Destici, Yazıcıoğlu suikasti ile ilgili gerçekçi bir açıklama yapamıyor.

2009 yılında yaşanan ve halen açıklığa kavuşamayan Yazıcıoğlu suikasti sonrası yerel seçimleri kazanarak Sivas'ta 5 yıl belediye yönetimini ele geçiren BBP siyasi hayatını Cumhur ittifakının minik ortağı olarak devam ettiriyor.

14 Mayısta yapılacak seçimler için listesini hazırlayan Destici Türkiye geneli için yine ittifakta küçük ortak olsada büyük laflarla %30 oy oranına sahip olduklarını dile getirmiş ve sosyal medyada kinayeli eleştirilere maruz kalmıştı.

Seçimler için listesini hazırlayan BBP'in Türkiye genelinden ziyade Sivas'ta ne kadar oy alacağı büyük merak konusu.

BBP'in 14 mayıs listesinde

1.Doğan Ürgüp

2.Uğur Bulut

3.Uğur Karaca

4.Aytekin Kulmaç

5.Hamza Kevioğlu

isimleri yer almakta.



Anahtar Kelimeler: MİNİK ORTAKTA LİSTE HAZIR
EBUBEKİR TÜKEK
17.04.2023 13:24:18
BBP'nin oy oranı Türkiye genelinde %1.5 (yüzde bir buçuk)olursa bence çok büyük bir başarı elde etmiş olur,ayrıca BBP Sivas'tan bir milletvekili bile çıkaramaz.