MİLLİLER MUHTEŞEMDİ

MİLLİLER MUHTEŞEMDİ

A mıllı futbol takımımız Hazırlık maçı karşılaşmasında  budapeste de Puskas Arena, Macaristan ile karşı karşıya geldi. Millilerimiz, sahadan tek farkla  mağlup ayrıldı.
Ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golü   penaltıdan Dominik Szoboszlai kaydetti.
Musabakayı polanya bölgesınden Bartosz Frankowski, Marcin Boniek ve Jakub Winkler yönettı pek sorun görmedım.
Macaristanın bildiğiniz gibi son dönemlerde bilegi pek bulülmüyor iyi kadrosu var  Gulacsi, Balogh   Lang, Attila Szalai, Nego   Adam Nagy   Schafer, Kerkez ve  Sallai  gıbı oyuncuları var .
Türkiye sahaya  Mert Günok, Zeki Çelik sonra  Can Uzun ilk mıllı oldu , Samet Akaydın, Ozan Kabak, Rıdvan Yılmaz yerıne  Mert Müldür , İsmail Yüksek, Hakan Çalhanoğlu, Yunus Akgün daha sonra  Barış Alper Yılmaz , Orkun Kökçü ikinci yarı yerine  Arda Güler , Kenan Yıldız solara dogru  Kerem Aktürkoğlu , Enes Ünal ve  Yusuf Yazıcı bugün görev yapan aslanlardı.
Mücadelede  Rıdvan Yılmaz, karşılaşmanın ılk yarı ortalarında sakatlanarak maça devam edemedi.   yerine Mert Müldür karşılaşmaya dahil oldu buna çok üzüldüm .
A Milli Takımın hücum oyuncularından Enes Ünal yaklaşık 1 yıl dır sahaya değildi bugun  ay-yıldızlı formayla sahaya çıktı.
Geçtiğimiz günlerde milli takım tercihini Türkiye'den yana kullanan Can Uzun mücadeleye yedek kulübesinde başlarken, daha sonra  oyuna dahil oldu ve ilk kez milli formayı sırtına geçirmiş oldu iyide oynadı kutlarım .
A Milli Takım karşısında galibiyeti alan Macaristan, üst üste 12 maçında da yenilgi yüzü görmeyen bir takım bugunde galıp geldi  .
Uzatmalarda bir gol daha yedık ama gol gecerlı olmadı
A Milli Takımımız, bır hazılık macıydı bence hepsı de iyi oynadı çok da gol pozısyonu harcadık galıp de gelebilirdik olmadı ama hepsını kutlarım bir sonraki hazırlık maçında 26 Mart tarihinde Avusturya ile karşılaşacak.



Anahtar Kelimeler: MİLLİLER MUHTEŞEMDİ