MİLLİ EĞİTİM`DE GÖREVLENDİRME KATA KÜLLESİ

MİLLİ EĞİTİM`DE GÖREVLENDİRME KATA KÜLLESİ

MİLLİ EĞİTİM`DE GÖREVLENDİRME KATA KÜLLESİ

milli eğitim logo

Milli Eğitim Bakanlığı?nın illerdeki şube müdürleri sayısını 13?e çıkarması üzerine, boş bulunan kadrolara görevlendirme yapıldı.Sivas Milli Eğitim Müdürlüğü?nde 6 tane şube müdürlüğü boş olmakla birlikte, bunlara yapılan görevlendirmeler belirlendi.

Sivas Milli Eğitim Müdürlüğüne 6 tane şube müdürü görevlendirildi. Valilik onayı sonrasında göreve başlayacak olan şube müdürlerinin siminin belirlendiği alınan bilgiler arasında.

Mustafa Demir, Serkan Topbaş, Hakan Şener, Birol Elmacıoğlu,Savaş Korkmaz ve Harun Kaya?nın görevlendirme ile şube müdürlüğüne başladıkları belirtildi.

Şube Müdürlüğü için göreve başlayan eğitimcilerin hangi kıstaslara göre atandıkları konusunda kaygı içinde olduklarını belirten Türk Eğitim Sen, görevlendirmelerin Valilik olurundan çıkmasından sonra, mahkemeye baş vurarak bu görevlendirmelerin iptalini isteyeceklerini belirtti.

Bir komisyon kurularak hakkaniyet usulune göre bir çalışma yapılabileceğini ifade eden Türk Eğitim Sen Sivas İl Temsilcisi Muzaffer Karadağ, böyle bir çalışmaya gidilmemesinde birinci etken kişinin Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar olduğunu ifade etti.

Sivas?ta Milli Eğitim Müdürlüğündeki bu görevlendirmenin, şehirde konuşulan konuların başında geldiği bilinmekle birlikte, Eğitim Bir Sendikasının bunda aktif olup, duyuru yapılmamasında baş rol oynadığı ifade ediliyor.

Duyarlı eğitimciler, böyle bir görevlendirme için eğer duyuru yapılsaydı, bir çok eğitimcinin başvurabileceği ve böylesine yangından mal kaçırır gibi bir işleyişin şehre zarar verdiğini dile getiriyorlar.



Anahtar Kelimeler: 0