MİLLET İTTİFAKI 2 PEŞİNDE

MİLLET İTTİFAKI 2 PEŞİNDE

İlimizde CHP listesine 2. sıradan giren DEVA Partisi İl başkanlığı görevinden istifa ederek milletvekili aday adayı olan Serdar İnce yer alırken Millet İttifakı Sivas'ta 2 vekil peşinde.

CHP amblemi ile seçime girecek olan partiler arasında yer alan DEVA Partisi il başkanlığı görevini yapmış olan ve milletvekilliği için istifa eden Serdar İnce'ye CHP listelerinin 2. sırasında Ulaş Karasu'nun ardında yer verildi.

Millet ittifakının mecliste milletvekilliği sayısında en az 360 a ulaşmak için listelerin büyük titizlikle hazırlanacağı DEVA, GELECEK, DP ve SP nin CHP listelerinden seçime gireceği İyi partinin ise seçime kendi amblemi ile girerken belirli bölgelerde CHP ile fermuar liste oluşturlacağı belirtilmişti.

CHP'nin Sivas listesinde ilk sırada mevcut CHP milletvekili Ulaş Karasu ismi yerini korurken ikinci sırada ise DEVA partisi il başkanlığı görevinden istifa ederek milletvekili adayı olan Serdar İnce'ye yer verildi. Listenin 3. sırasında Servecan Kaya 4. sırada Lütfü Görkem Marşam 5. sırada ise Bahattin Yavuz yer aldı.

14 mayısta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde CHP listesinin Sivas'ta ne kadar iş yapacağı ve beklentiler doğrultusunda 2 vekil çıkarıp çıkaramayacağı merak konusu.

1 Ulaş Karasu

2 Serdar İnce

3 Servecan Kaya

4. Lütfü Görkem Marşam

5. Bahattin Yavuz



Anahtar Kelimeler: MİLLET İTTİFAKI PEŞİNDE
100 YILDA 100 BİN EKSİK
11.04.2023 22:11:47
Yıl 2023. Sivas Cumhuriyet için çok önemli. Beklerdik ki çok daha prestijli adaylar olsun. Sami Aydın ın siyasete kattığı Serdar İnce bu seçimde ikinci sıra dayı. Bu memleketin işi zor. Ha bu arada sayın ince nin projelerindn bahsediyor. Mimar kimliğini öne çıkarıyorlar. Yaptığı nitelikli bir mimari eser varsa gööstersinler. Bu memlekette mütaahitlerin adaylığı azaldığı ya da yok olduğu zaman bir ümit düzelmeler başlayabilir.Cumhuriyetin yüzüncü yılında Devletçi kimliğini siyaset ahlak yasasını öne alan CHP nin iki adayı da taahhüt işiyle uğraşıyor. Yazık bu memlekete yazık. İki yanlış bir doğru etmez. Kılışdaroğlunu İYİ yanıltmışlar

mehmet coşkun
12.04.2023 12:06:42
Serdar efendi çok çabaladı ak partiden aday olmaya orada ak parti kimliği oluşturarak çoğunlukta özzellilke devlet kurumlarının projelerini çizdi tabiki karşılığınıda fazzlasıyla aldı.Sivas ta Ak partili olupda bundan nemalanmayan oldumu ben bilmiyorum.SERDAR iNCE ince ince en bilirsin bu işleri