MHP ADAYI ERGÜN İKTİDARA YÜKLENDİ

MHP ADAYI ERGÜN İKTİDARA YÜKLENDİ

2014 yerel seçimlerinin en hızlı çıkışını yakalayan ve yerel seçimlerin iddialı adaylarından Milliyetçi Hareket Partisi Sivas Belediye Başkan Adayı Dr. Kürşad Ergün çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

2014 yerel seçimlerinin en hızlı çıkışını yakalayan ve yerel seçimlerin iddialı adaylarından Milliyetçi Hareket Partisi Sivas Belediye Başkan Adayı Dr. Kürşad Ergün çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Adaylığının açıklandığı 2 Kasım 2013 tarihinden bu yana çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmıyor.  Sivas’ın ve Sivaslı’nın yakından tanıdığı Dr. Kürşad ERGÜN her gün her ortamda vatandaşla iç içe olmaya devam ediyor.

 Bu kapsamda Sivas’ın Üreten gücü TÜDEMSAŞ’ı ziyaret eden Ergün burada önce Fabrika Genel Müdürü Yıldıray Koçarslan ile bir süre sohbet ederek fabrika çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Ergün buradaki görüşmenin ardından kurum çalışanlarını ayrı ayrı ziyaret ederek destek istedi. Burada bir personelin “oy oranları nasıl anketler yapıyor musunuz?” sorusu üzerine Ergün;

“Ülkemiz bugün Hükümet ve yakınlarının rüşvet ve yolsuzluk dosyaları ile meşgul oluyor bunu yanında bizim için çok önemli bir konu AKP iktidarının 12 yıldır göz yumduğu ve taviz verdiği BDP’li terör sözcüleri Özerklikten bahseder oldular. Açık olarak görünüyor ki Ülkemiz karanlığa çekilmek isteniyor.

Ülke gündemini düşününce AKP ye oy veren vatan ve milletini seven insanlarımız tek ve son kale MHP ye yönlendikleri açık. Yerel gündemi düşünürsek projelerimizle göreve hazırız. İlk projelerini açıklayan parti olduk ve Sivas’ta yerel seçimlerin proje odaklı yürümesine ön ayak olduk. Denenmiş insanların ne yaptıklarını gördük ne yapacaklarını anladık. Öyleyse tek çare yine MHP. Halkımızda böyle düşünüyor” dedi.

Açıklamasının devamında Ergün “Bugün Sivas küçülürken, Sivas göç verirken görev yapanlar ve Sivas’ın kötü gidişen dur diyemeyenler tekrar çıkıp halktan oy istiyorlar. Yaptıkları park bahçenin kimin yaptığı tartışmasına giriyorlar. Sivaslı artık park bahçe belediyeciliği istemiyor” dedi.

Ergün ve Ekibinin bir sonraki durağı fabrika yemekhanesi oldu. Fabrika ziyaretinde de kendisine Genel Müdür Yıldıray Koçarslan’ın eşlik ettiği Ergün burada fabrika çalışanları ile birlikte yemek yedi. Yemek sonrası fabrika çalışanları ile sohbet eden Ergün yerel seçimlerde destek istedi. Sohbet sırasında Ergün “Ülkücülerin adayı benim çünkü Doğan Beyin 5 yıldır AKP ile dostluğunu gördük hep birlikte şahit olduk, Üreten Belediyecilik anlayışının temsilcisi benim, Katılımcı belediyecilik anlayışının adayı benim” dedi.