MAHŞERDE NASIL HESAP VERECEKLER

MAHŞERDE NASIL HESAP VERECEKLER

Seçim çalışmaları kapsamında eski sanayi bölgesindeki esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinlemeye devam eden MHP Sivas Belediye Başkan Adayı Dr. Kürşad Ergün, Sivas Belediyesi yetkililerini topa tuttu. Kendisinin çocukluğunun bu bölgede geçtiğini belirten

Seçim çalışmaları kapsamında eski sanayi bölgesindeki esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinlemeye devam eden MHP Sivas Belediye Başkan Adayı Dr. Kürşad Ergün, Sivas Belediyesi yetkililerini topa tuttu. Kendisinin çocukluğunun bu bölgede geçtiğini belirten Ergün,  “Hiçbirimiz bu bölge kaldırılmasın demiyoruz ama usul bu olmamalı, kin ile nefretle burayı bu hale getirenler mahşerde nasıl hesap verecekler bilemiyorum” dedi.

İyi Adam Sloganı ile profesyonel bir çalışma yürüten 2014 yerel seçimlerinin güçlü adayı Milliyetçi Hareket Partisi Sivas Belediye Başkan Adayı Dr. Kürşad Ergün iddialı çıkışını sürdürüyor. Yürüttüğü profesyonel seçim kampanyası ile seçimlerin favori ismi haline gelen Dr. Kürşad Ergün programdan programa koşuyor.

Çalışmaları kapsamında Eski Sanayi Bölgesini ziyaret eden Ergün bir dokundu bin ah işitti. MHP İl Başkanlığı döneminde bu bölgeyi sık sık ziyaret eden ve buradaki esnafın sıkıntılarını ayrıntılı bilen Ergün Eski sanayi bölgesinin harabe görüntüsü içinde esnafın dertlerini dinledikçe duygusal anlar yaşadı.

“Benim çocukluğum bu bölgede geçti. Sizlerin bu halini gördükçe bu bölgenin bu harabe görüntüsünü gördükçe içim yanıyor. Ben bu şehrin çocuğuyum, hepinizin evladıyım. Hepiniz benim çocukluğumu bilirsiniz. Bu bölgeyi bu hale getirenleri asla affetmeyeceğim. Sizlere bu sıkıntıları yaşatanı asla affetmeyeceğiz” diyen Ergün açıklamasının devamında;

“Hiçbirimiz bu bölge kaldırılmasın demiyoruz ama usul bu olmamalı, kin ile nefretle burayı bu hale getirenler mahşerde nasıl hesap verecekler bilemiyorum” dedi.

Burada sıkıntılarını anlatan esnaf “Başkanım sen bizim kardeşimizsin bizden birisin. Biz buradan taşınmayalım demiyoruz ama makul şartlar sunun yazık günah Belediye kar edecek diye bizleri niye mağdur ediyorsunuz, niye bizi sahtekâr konumuna düşürüyorsunuz. Yazık günah evine ekmek götüremeyen arkadaşlarımız var” dedi.

Ziyaret sırasında gözyaşlarına boğulan bir esnaf “Gece çöp topladığını gördüğüm arkadaşlar var. Bu insanlar benim 30 yıllık arkadaşlarım, komşularım bunları bu hale getirenler hala bizleri tehdit ediyorlar, milletten oy istiyorlar. Bu insanların halini gördükçe her gün kahroluyoruz. Peki, bu insanların vebalini kim ödeyecek” dedi.

Tüm sorunların inşallah iyi niyet çerçevesinde istişare ile çözülebileceğine değinen Ergün “Yanlış yürütülen politikalar bugün bu bölgemizi kilitlemiş durumda. İnşallah nasip olup kazandıktan sonra tüm sorunları sizinle birlikte çözeceğiz” dedi.

Söz alan vatandaş “MHP bu seçimleri kazanır dediğimde bana inanmadılar. Ben o zamanda dedim. Kürşad Ergün sayesinde MHP bu seçimi alır. Bakın şimdi herkes bunu gördü. Kürşad Ergün sayesinde Doğan Ürgüp bitti” sözleri üzerine Ergün “Bizim derdimiz kimseyi bitirmek değil hizmet yarışına ortak olup yanlışları ortaya koyup bu şehre yeni bir yönetim anlayışı kazandırmaktır” dedi.

Esnafların sıcak ve yoğun ilgi gösterdiği Ergün’ü bağırlarına basan Esnaflar “Desteğimiz seninle Başkanım. Biz sadece size güveniyoruz” dediler.