LAFLA SİVAS GEMİSİ YÜRÜMEZ

LAFLA SİVAS GEMİSİ YÜRÜMEZ

Geçen dönemi maketler ve üç boyutlu dijital fotoğraflarla tamamlayan Ürgüp, hangi başarısından dolayı bir beş yıl daha talep ediyor eleştirileri ile karşı karşıya kalıyor. Seçime ramak kala, yapılan son iki ankette büyük hezimet yaşayan Ürgüp?ün, Belediye

Geçen dönemi maketler ve üç boyutlu dijital fotoğraflarla tamamlayan Ürgüp, hangi başarısından dolayı bir beş yıl daha talep ediyor eleştirileri ile karşı karşıya kalıyor. Seçime ramak kala, yapılan son iki ankette büyük hezimet yaşayan Ürgüp’ün, Belediye imkânları ile propaganda faaliyeti ise kamuoyunun tepkisini çekiyor.

Sivas yerel seçimlere hazırlanırken, kamuoyunda yaşanan değişim arzusu son yapılan anketlerle iyice gün yüzüne çıkmaya başladı. Son iki ankette Büyük Birlik Partisi’nin büyük oy kaybı belirgin olarak gözlemlenirken, bunda Belediyeyi ekipsiz yönetip, lafla şehri oyalayan Doğan ÜRGÜP’ün büyük payı olduğu vurgulanıyor.

Ölülere hizmeti temel şiar edinen Doğan ÜRGÜP’ün, dirilere ne zaman hizmet edeceği ise Sivaslılarca merak ediliyor. Eski Başkan Sami AYDIN’ın projelerini allayıp pullayıp makyajlayarak kamuoyuna sunan Başkan ÜRGÜP’ün her televizyon programına çıkarak laf kalabalığı ile başarısızlığını başarın gibi göstermesi ise dikkatlerden kaçmıyor.



Sivaslı
27.01.2014 10:10:59
Sen takdir etmezsen de olur SİVAS POSTASI... Elbet takdir eden olur

taner
28.01.2014 15:55:50
BELEDİYE BAŞKANINA SESLENİYORUM, HAVAALANINDAN BİR AKRABAMI ALMAYA GİTTİM VE BENDEN PARK ÜCRETİ NE ALDILAR BİLİYORMUSUNUZ,,,, TAM 5 TL. AYIP, GÜNAH KARDEŞİM, YOKMU BU MEMLEKETİN SAHİBİ,, VATANDAŞI RESMEN GASBEDİYORLAR, PARK EDECEK BAŞKA ALANDA KOYMAMIŞLAR, ZORLA SOYGUN YAPILIYOR, SAHİP ARANIYOR, NERDESİN BELEDİYE..

TANER
28.01.2014 15:54:38
DOĞAN BEYİN ŞAHSINA BİŞEY DİYEMEM, KENDİNCE BORÇ HARÇ BİŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞTI, ARKASINDA HÜKÜMET YOK , BU KADAR OLUR,,, ANCAK VATANDAŞ VE BİR SİVASLI OLARAK ARTIK UYANIK OLMALIYIZ VE KAYSERİLİ GİBİ HUKUMETİN ADAYINI DESTEKLEMELİYIZ, YOKSA YERİMİZDE SAYMAYA VE GÖÇ VERMEYE DEVAM EDERİZ,RAHMETLİ MUHSİN BAŞKANIN HATIRINA BİR KEZ OY VERDİK , TAMAM, ARTIK GERÇEKLERE DÖNMELİYİZ, SAMİ BEYIN , SADECE ÜNİVERSİTEYE YENİ BİR YOL PROJESİ VE KALE PROJESİNİ HEMEN YAPACAĞIM DEMESİ, TRAFİĞİ HALLEDECEĞİM İFADESİ BİLE BAŞLIBAŞINA YETERLİDİR, BU ÜÇ MADDEYİ BİLE YAPACAK OLMASI BİLE YETER..

METİN
28.01.2014 15:54:11
DOĞAN ÜRGÜP E SORUYORUM, SÜREKLİ YEMEK YİYEREK TOPLANTI YAPIYORSUNUZ, YEMEKSİZ BİR TOPLANTI YAPMAYI DÜŞÜNÜYORMUSUNUZ, BU YEMEK MASRAFI NEREDEN KARŞILANIYOR, VATANDAŞA YANSIMIYORMU, BİR DİĞER HUSUS HİÇ SU FATURALARINI DENETLEMEYI , BAKMAYI DÜŞÜNDÜNÜZMÜ, SİVAS GİBİ YERDE, DEVLETİN BARAJINDAN GELEN SUYUN ÜCRETLENDİRİLMESİ DOĞRUMU, FATURALAR NEREDEYSE ELEKTRİK FATURALARINA YANAŞTI, NASIL OLACAK BÖYLE..

rüya
28.01.2014 15:53:38
Sivas Halkı karşınızda bir canbaz var. telde canbaz oynarken aşağıda cebler boşalıyor, gözümüzü açmamız lazım yoksa bu uyanıklar bir beş yılımızı daha çalarlar ve sırtımızdan inmezler. Çünkü bütün geçimleri Sivas belediyesine bağlanmış. Gelirleri ve geçim kaynakları Sivas. Onuniçin ve Sivas`ın geleceği için çok akıllı olmak lazım. Emin eller miş geçiniz yiyen götüren eller aman dikkat.

sivas
29.01.2014 09:42:07
havalanının otoparkıyla belediyenin ne alakası var taner bey?havaalanı müdürlüğü kendisi işletiyor orayı...

rüya
29.01.2014 16:17:20
Kurtlu baklanın kör alıcısı olur, afiyet olsun BBP ciler.