KONGRE MEZUNLARI BULUŞTU

KONGRE MEZUNLARI BULUŞTU

KONGRE MEZUNLARI BULUŞTU

Sivas Belediyesi ve özellikle Başkan Danışmanı Mustafa Saydam?ın girişimleriyle Kongre Lisesi mezunları programı bu yıl de gerçekleştirildi. Kongre Müzesi yanında gerçekleştirilen programda 1970 ? 1980 yılları mezunları hasret gidererek eskileri yad etti.

Sivas Belediyesi yaptığı organizasyonla Kongre Lisesi mezunlarını dün bir araya getirdi. Sivas Belediyesi Başkan Danışmanı Mustafa Saydam?ın büyük katkılarıyla düzenlendiği belirtilen buluşma dün kent merkezinde gerçekleştirildi.

Geçtiğimiz yıl da düzenlenen buluşma programına yine ilgi yoğundu. 1970 ? 1980 yılı mezunlarının buluştuğu programda o dönemki Okul Müdürü Vasfiye Tokuş?ta yer aldı.

Çok sayıda mezunun bir araya geldiği programda dönemin Kongre Lisesi Müdürü Vasfiye Tokuş, dönemin öğretmen ve öğrencileri buluştu. Saygı duruşunda bulunan ve İstiklal marşını okuyan Kongre Lisesi Mezunları daha sonra Atatürk Anıtına çelenk sundular.

Burada uzun süre sohbet eden öğrenciler eski günleri yâd etti. Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp?te bu programa katılarak eski mezunlarla uzun süre sohbet etti.

Dönemin Okul Müdürü Vasfiye Tokuş, geçtiğimiz yıl katıldığı mezunlar buluşmasında ?Epeyce yaşlı olmama rağmen şu anda kendimi 18 yaşında hissediyorum. Lise hayatım, öğretmenlik hayatım bu binada geçti benim ömrüm bu binayla eşittir? diyerek duygularını dile getirmişti.



Anahtar Kelimeler: 0