KISMETTE VARSA BULUŞMAK

KISMETTE VARSA BULUŞMAK

İlimize İdari Amir olarak zor bir dönemde Haziran 2016'da göreve atanan ama herkes tarafından sevilen ve sayılan tüm vatandaşlara eşit mesafade olan kıymetli bürokrat Davut Gül yine kısa sayılabilecek 2 yıl sonra Antep'e atanmıştı

İlimize İdari Amir olarak zor bir dönemde Haziran 2016'da göreve atanan ama herkes tarafından sevilen ve sayılan tüm vatandaşlara eşit mesafade olan kıymetli bürokrat Davut Gül yine kısa sayılabilecek 2 yıl sonra Antep'e atanmıştı.

Gül; görev yaptığı her yerde olduğu gibi Antep'te hem kişiliği hem de yaptığı çalışmalarla adından söz ettiriyor. Gül'ün sosyal, ekonomik, eğitim, kültür, çevre, spor gibi şehrin yaşam koşullarını yukarı taşımak gerekli projeleri desteklemesi, devletin sıcak ve şefkatli yüzüyle yöneticilik yapması 2018 yılında atandığı Gaziantep şehrinde de alkışlanıyor.

Gaziantep e atandığı günden beri çalışmaları ile vatandaşın herkesiminin ve iş adamlarının yanında yer alarak onların dertlerini dinleyen çözümler üreten Vali Davut Gül şehirde gönülleri feth etmeye devam ediyor. Özellikle eğitime gösterdiği ilgi alaka Türkiye'ye örnek olacak durumda. Gaziantep'in kurtuluşunun 100 ün yıl dönümü olmasından dolayı 100 okul kampanyası seferberliğini hayırsever işadamı ve vatandaşlar sayesinde fazlasıyla 120 okul ile tamamlayarak bu projeye yenisini eklemiş Cumhuriyet imizin 100.kuruluş yıldönümünde 100 okul diyerek proje yi devam ettirmekte. Vali olarak Gaziantep için ne gerekiyorsa sorunları ne ise güzel tesbitleri ile şehri daha güzel yerlere taşımak için gecesini gündüzüne katarak hizmet etmeye devam ediyor.

Şehrin her sorununu dert edinmis, gece gündüz Devletin varlığını sevgi ve saygınlığını herkesime, güzel örneklere hissettiren bir bürokrat olan Davut Gül; Covit19 döneminde vatandaşların ve esnafın sıkıntıları aşamasında ki ortaya koyduğu projelerle vatandaştan tam not alırken Şehir ve şehrin sorunları için ortak akıl adıyla tüm siyasi parti il başkanları ile bir araya gelerek şehre dair projeler üzerine istişarelerde bulundu.

Gül'ün Antepte ki çalışmaları imrenilerek izlenmekte iken, Gazi şehir Antep'in süper ligde mücadele eden takımı Gaziantepspor'un yaşadığı sıkıntılarla da ilgili kısa zamanda çözüme gidileceğinin altını çizdi.



Anahtar Kelimeler: KISMETTE VARSA BULUŞMAK